АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Знайшли хлопчика

Читайте также:
  1. Beaded Jewellery in national consumption
  2. V. Зміст теми заняття.
  3. VI. Закон ефективної комунікації
  4. А. Корисна інформація
  5. А. Революційна українська партія (РУП)
  6. Автобіографічні повісті Г. Тютюнника
  7. Автобіографічні повісті Гр. Тютюнника
  8. Акти Центральної ради
  9. Аналіз знань дітей про рослини
  10. Арттерапія в роботі з обдарованими дітьми як метод діагностики обдарованості
  11. Аудіювання 2 клас І семестр
  12. Афінська та спартанська системи виховання: порівняльний аналіз.

У Миколаєві відкриють завод з виробництва електроенергії з біогазу

У вівторок, 29 вересня, під час прес-конференції голова облдержадміністрації Вадим Меріков презентував логотип інвестиційного форуму «Миколаївщина - надійний партнер», який відбудеться в Миколаєві 9 жовтня.

У рамках форуму заплановано відкриття заводу з виробництва електричної енергії з біогазу полігону твердих побутових відходів ТОВ «ЛНК» і п'ятої черги морського перевантажувального терміналу «Евері».

«Ми підписали меморандум про співпрацю з«ЛНК», і рівно через рік компанія вводить в експлуатацію свій об'єкт з видобутку біогазу. Це досить серйозний інвестиційний проект», - розповів Вадим Меріков.

А 10 жовтня, повідомив губернатор, в Миколаєві відбудеться засідання Комітету з питань транспорту Верховної Ради. На ньому буде розглянуто ряд важливих питань, серед яких ремонт і будівництво доріг в області, днопоглиблення Дніпро-Бузького Каналу.

Крім того, на 15 жовтня заплановано засідання Ради регіонального розвитку в Миколаївській області. Основне питання - розвиток туристичної сфери. «Головна проблема - відсутність курортних зон. Зараз нами розробляються курортні зони в Очаківському та Березанському районах. Це приверне і інвестиції, і туристів», - цитує Вадима Мерікова прес-служба облдержадміністрації.

 

Знайшли хлопчика

Нагадаємо, що 27 вересня співробітники міліції знайшли на зупинці автостанції Дачна маленьку дитину: хлопчика, на вигляд 3-4 років. Дитина не розмовляла, тому не змогла назватися і пояснити, звідки він.

З'ясувалося, що мама хлопчика живе в Великій Коренисі, а сина вона "втратила", тому що "запрацювалася". Поки жінка працювала, хлопчик був наданий сам собі, повідомляють у прес-службі УМВС України в Миколаївській області.

Він відправився прогулятися, дійшов до автобусної зупинки і поїхав разом з пасажирами в місто. Водій, спостерігши дитини, не здивувався: хлопчик зайшов разом з хлопцем постарше і всі подумали, що це брати.

Дитина продовжує перебувати в Центрі соціальної реабілітації, службою у справах дітей адміністрації Заводського району вирішується питання про повернення його матері.

 

 

· Апеляційний суд Миколаївської області засудив військовослужбовця до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном на один рік. Так, молодшого сержанта, покликаного з мобілізації, визнали винним у тому, що він не з'явився вчасно на службу з відпустки і «продовжував ухилятися від військової служби без поважних причин 7 місяців, проводячи час на свій розсуд».

 

 

§ Миколаївці зберуться на патріотичний флешмоб

У Миколаєві пройде флешмоб "Я люблю Україну".Городяни зберуться 3 жовтня, о 15:00, біля "Сотки".

Миколаївців просять принести прапорці, фарби (синьо-жовті) і аркуші формату А4.

 

§ У п'ятницю в лікарню з травматичним пошкодженням очі доставили 10-річного хлопчика з Нового Бугу

Працівники міліції з'ясували, що зазначені ушкодження хлопчик отримав в результаті попадання заряду від пневматичної рушниці.

Встановлено, що потерпілий прийшов до 45-річному знайомого і попросив постріляти з його пневматичної зброї. Чоловік відмовив і натомість запропонував просто подивитися, як сам буде це робити. Господар рушниці вистрілив в дерево, а куля зрикошетила і потрапила неповнолітній дитині в око.

ст. 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), яка передбачає обмеження волі на строк до двох років. Пневматична зброя вилучено.

 

v Телеканал СТБ приступив до роботи над новим сезоном талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років.заповнюйте анкету на сайті: HTTP: //talant.stb. UA / 2015/09/17 / Телеканал СТБ-otpravl-.

Кастинг в Миколаєві відбудеться 9 жовтня «Reikartz Рівер», вул. Спортивна, 9, з 12.00 до 19.00.

 

 

v 30 вересня з 1:00 до 3:00 буде проведено відключення ПС «Ліски» у зв'язку з виробництвом робіт на ПС-150/35/6 кВ з боку ПС «Миколаївська» із знеструмленням мікрорайонів Намив і Ліски


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)