АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір теми, підбір та вивчення літератури

Читайте также:
  1. II. Вивчення нового матеріалу.
  2. II. Вивчення нового матеріалу.
  3. II. Вивчення нового матеріалу.
  4. II. Вивчення нового матеріалу.
  5. II. Вивчення нового матеріалу.
  6. II. Вивчення нового матеріалу.
  7. II. Вивчення нового матеріалу.
  8. II. Вивчення нового матеріалу.
  9. II. Вивчення нового матеріалу.
  10. II. Вивчення нового матеріалу.
  11. II. Оголошення теми, мети і завдань уроку.
  12. IV.Вивчення нового матеріалу

Ознайомившись з тематикою курсових робіт, студент самостійно вибирає тему. яка найповніше відповідає його навчально-виробничим, особистим інтересам, нахилам, його ідеї.

Курсову роботу виконують на основі вивчення літературних джерел інструкцій, а також планових, облікових і звітних матеріалів конкретного підприємства, на базі якого буде розроблятися тема.

Приступаючи до виконання курсової роботи студент повинен самостійно або з допомогою керівника підібрати матеріал, який буде покладено в її основу, скласти детальний список необхідної літератури (книги, брошури, статті), вивчити літературу і зробити висновки. Перш за все необхідно ознайомитися з нормативними та інструктивними матеріалами Міністерства фінансів України, Мінагрополітики України, монографіями, статтями, підручниками та навчальними посібниками. Необхідну літературу студент повинен підбирати за каталогом або довідковою картотекою бібліотеки, інструктивний матеріал знайти в довідкових і періодичних виданнях та інформаційних бюлетенях.

2.2. Складання плану курсової роботи

Після підбору та ретельного вивчення літератури студент під контролем керівника розробляє орієнтований план курсової роботи, в якому необхідно врахувати:

· теоретичні основи обліку з обраної теми (із посиланнями на нормативні акти, інструкції, вказівки, положення, що регламентують облік даного об’єкта на підприємстві);

· вимоги, що ставлять до обліку даного об’єкта і можливості їх забезпечення при діючому порядку обліку (особливу увагу потрібно приділити оперативно-економічним і аналітичним функціям обліку);

· прогресивний метод обліку та шляхи його удосконалення для даного об’єкта;

· критичну оцінку організації обліку об’єкта конкретного господарства та пропозиції щодо його вдосконалення;

· основи організації первинного, аналітичного та синтетичного обліку з даної теми з використання ПЕОМ.

Після того, як план розроблено, студент отримує від керівника завдання на курсову роботу, яке затверджує у завідуючого відділенням.

Орієнтовний план виконання курсової роботи

Вступ

1. Організаційна характеристика та облікова політика господарства

2. Теоретична частина (орієнтовано 30%): огляд наукової та навчально-методичної літератури, періодичних видань за темою; оцінка законодавчої та нормативно-довідникової бази за темою.

3. Основна частина (орієнтовано 60%): характеристика та фактичні дані для діяльності підприємства, розкриття змісту роботи, дослідження. експериментальні перевірки, розрахунки ефективності.

Висновки та пропозиції

Список використаних джерел

Додатки


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)