АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання Програми, шляхи і способи вирішення проблеми, термін виконання

Читайте также:
  1. C. Термін подачі та рецензування курсових робіт
  2. II. Перевірка домашнього завдання
  3. II. Перевірка домашнього завдання
  4. III. Домашнє завдання
  5. IV. Домашнє завдання
  6. J Додаткові завдання
  7. V. Домашнє завдання.
  8. VI. Домашнє завдання
  9. VII.Домашнє завдання
  10. VIII. Домашнє завдання
  11. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  12. Багатокритеріальні завдання оптимального керування

Основними завданнями Програми є:

1. Реалізувати систему комплексних програмних заходів стосовно дітей, молоді та різних категорій сімей спрямованих на досягнення головної мети Програми.

2. Впровадити універсальну систему соціального моніторингу, яка давала б можливість аналізувати ефективність реалізації Програми та її вплив на становище молоді, сімей, дітей у місті.

3. Сприяти удосконаленню системи надання послуг працівниками ЖКГ, РЕМ, медичних установ в м. Єнакієвому шляхом підвищення прозорості, відкритості та публічності, комунікативних навичок, вдосконалення механізму громадського контролю за якістю отриманих послуг, який вже був успішно апробований та запроваджений у м. Єнакієвому.

 

Також:

· підвищення якості обслуговування громадян робітниками вищеозначених установ;

· розширення можливостей та активізація участі молодого покоління в усіх сферах життєдіяльності територіальної громади, сприяння розвитку ділової активності та ініціативи молоді;

· покращення стану здоров’я дітей та молоді;

· сприяння досягненню рівних прав жінок і чоловіків та рівних можливостей для їх реалізації, як основного права людини;

· оптимізація системи надання послуг працівниками ЖКГ, РЕМ, медичних установ в м. Єнакієвому і допомоги тим, хто потребує цього, а особливо перебуває у складних життєвих обставинах;

· профілактика антигромадських, негативних проявів у молодіжному середовищі;

· підтримка дитячих, молодіжних та жіночих громадських організацій;

· формування молодіжного інформаційного простору та інтеграція молоді до міжнародної спільноти.

 

Передбачається:

1. Проведення аналізу процедур та процесів, в яких виникають прояви не прозорості, не відкритості, не публічності та неетичної поведінки, інші непорозуміння; вивчення нормативно-законодавчої бази цих процесів; проведення емпіричного дослідження (соцопитування, опитування-анкетування споживачів послуг, проведення фокусних груп). Організація роботи робочої групи з розробки та впровадження рекомендацій. Розробка та впровадження стратегії реалізації рекомендацій. Проведення консультаційних зустрічей із споживачами даних послуг для визначення найгостріших проблем, з якими вони стикаються у взаємодії з персоналом ЖКГ, РЕМ, медичних установ в м. Єнакієвому. Підготовка аналітичної записки.

2. Проведення «круглого столу» (у складі: керівники міського виконкому, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, працівники державних підприємств, установ та організацій, міських громадських організацій міста – членів Коаліції, ЗМІ) з метою ознайомлення учасників із результатами досліджень, цілями та завданнями програми.

3. Розробка матеріалів (випуск плаката «Позитивні реформи шляхом прозорості, відкритості та публічності» – 500 шт., статті в газету – 10 шт.) щодо просвіти населення та службовців за пріоритетними темами.

4. Проведення тренінгів: загальна кількість тренінгів «Прозорість, відкритість та публічність – шляхи удосконалення системи надання послуг» – 1; груп – 3; учасників в кожній групі – 20 чол. (випуск та видача роздаткових матеріалів тренінгу – 100 прим.).

5. Продовження роботи в напрямку розташування та обробки бланків анкет для відгуків (1000 шт.) відносно рівня отриманих послуг.

6. Моніторинг виконання стандартів «Етичного кодексу».

7. Розробка карти послуг організацій та доведення до споживачів — 1000 шт.

8. Допомога в створенні інтернет-сторінок організацій.

9. Проведення соцопитування серед споживачів послуг (500 осіб) – контроль позитивної (негативної) динаміки.

10. Проведення «круглого столу» (у складі: керівники міського виконкому, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, працівники державних підприємств, установ та організацій, міських громадських організацій міста – членів Коаліції, ЗМІ) з метою ознайомлення учасників з результатами проведеного моніторингу програми, надання матеріалів щодо подальшої стратегії ефективної роботи організацій в напрямку етики спілкування.

Термін реалізації програми передбачається строком на 10 місяців (березень – грудень 2013 року).


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)