АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Учбові завдання дисципліни

Читайте также:
  1. I. МЕТА І ЗАДАЧІ ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II. Завдання та обов'язки
  4. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  5. II. Перевірка домашнього завдання.
  6. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  7. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VI. Домашнє завдання.
  12. VII. Домашнє завдання.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ,

МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ДЗ “Луганський національний університет

імені Тараса Шевченка”

 

 

З А Т В Е Р Д Ж Е Н О

на засіданні кафедри

іноземних мов

„” ___________ 201 р.

протокол № ___

 

 

РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА

дистанційного курсу

з дисципліни „ Англійська мова за проф. спрямуванням”

для студентів Інституту економіки та бізнесу

спеціальності «Фінанси і кредит», «Професійна освіта, Прикладна статистика», «Менеджмент», «Маркетинг»

 

 

Факультет: іноземних мов

Кафедра східних мов

Терміни та обсяг курсу

Термін навчання 2 роки
Кількість модулів  
Практичний блок годин
Консультації  
Залік години
Загальний обсяг курсу годин
Іспит  

 

Завідувач кафедри східних мов,

доц. Федічева. Н.В.

Програму створили:

Канд. пед.наук, доцент Стрельцова В. Ю.

 

 


Курс "Іноземна мова за професійним спрямуванням" носить комунікативно-спрямований і професійно-орієнтований характер, а його завдання визначаються потребами фахівців відповідного профілю в іншомовній професійній діяльності. Структура курсу забезпечує спадкоємність цілей і завдань на кожному етапі навчання.

Програма формує як кінцеву, так і проміжну мету і завдання навчання, структуру курсу, а також конкретизує мовний і тематичний матеріал і типи завдань і вправ, рекомендованих на різних етапах учбового процесу. Спеціальні розділи програми присвячені визначенню вимог до контролю.

Мета дисципліни

Основною метою курсу є практичне формування мовної компетенції випускників, тобто забезпечення рівня знань і умінь, який дозволить користуватися іноземною мовою в різних областях професійної діяльності, науковій і практичній роботі, в спілкуванні із зарубіжними партнерами, для самоосвітніх і інших цілей. Разом з практичною метою, курс реалізує освітні і виховні цілі, сприяючи розширенню кругозору студентів, підвищенню їх загальної культури і освіти, а також культури мислення і повсякденного і для самоосвітніх професійного спілкування, вихованню терпимості і поваги до духовних цінностей народів інших країн.

Учбові завдання дисципліни

Для реалізації основної мети навчання потрібно рішення комплексу учбових завдань, сформульованих в цій програмі як кінцеві вимоги до рівнів підготовки, а саме:

– іншомовні мовні уміння усного і письмового спілкування, такі як читання і переклад оригінальної літератури різних функціональних стилів і жанрів, уміння брати участь у бесіді професійного характеру, виражати великий реєстр комунікативних намірів правил мовного етикету, володіти основними видами ділового листа;

– знання мовних засобів і формування адекватних їм мовних навичок, в таких аспектах як фонетика, лексика і граматика;

– знання національної культури, а також культури ведення бізнесу країн мови, що вивчається;

– уміння користуватися словниково-довідковою літературою на іноземній мові; уміння здійснювати самостійний творчий пошук.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)