АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розділ 1.Теоретичні засади маркетингової діяльності

Читайте также:
  1. I розділ
  2. Акти, як форма правових засобів прокурорської діяльності.
  3. Актуальність розділу.
  4. Бальнеологія як розділ курортології. Головні бальнеологічні групи мінеральних вод.
  5. В – Індивідуальні розділи курсу
  6. Виборчий процес: сутність, засади, етапи суб’єкти.
  7. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  8. Вимоги до написання підрозділу
  9. Вимоги до написання підрозділу
  10. Вимоги до написання підрозділу
  11. Висновки до розділу
  12. Висновки до розділу

1.1. Особливості маркетингу виробничого підприємства.

1.2. Ревізія і контроль у маркетинговій діяльності

1.3.Сучасний стан та проблеми розвитку маркетингу на вітчизняних підприємствах

Розділ 2. Маркетингова діяльность інтернет-магазину "iLife.if.ua".

2.1.

2.2.Основні канали маркетингу інтернет-магазину

2.3.Загальне ознайомлення з інтернет- магазином "iLife.if.ua"

2.4. SWOT- аналіз інтернет - магазину "iLife.if.ua".

2.5. Аналіз послуг що надаються інтернет-магазином “iLife.if.ua".

 

Розділ 3 Перспективні шляхи вдосконалення маркетингової діяльності інтернет-магазину "iLife.if.ua

3.1. Проектування організаційної структури служби маркетингу на підприємстві

3.2. Удосконалення організації проведення рекламних заходів та їх вплив на результати комерційної діяльності

 

 

Вступ

Останнім часом маркетинг упевнено завойовує ринкові позиції як джерело, що дає змогу створювати й підтримувати певні стандарти людського життя. Докорінна трансформація світової економіки внаслідок упровадження таких нових засобів зв'язку й сполучення, як глобальні телефонні та комп'ютерні мережі, супутникове телебачення, факсимільні апарати, уможливлює значне скорочення географічних відстаней. Завдяки новим комп'ютерним і телекомунікаційним технологіям істотно змінилися методи виробництва і маркетингу. Нині не обов'язково витрачати особистий час на пошук необхідних товарів. Достатньо скористатись одним із каналів повідомлень, щоб зробити замовлення, і менеджери з маркетингу за допомогою комп'ютера вивчать потреби, що виникли, розроблять і доставлять товар, проведуть у разі необхідності відео конференцію в реальному часі тощо.

В умовах переходу до ринку розвиток маркетингу залежить від прибутковості підприємств. Річ у тім, що на початкових етапах діяльності маркетингових служб потрібні додаткові кошти, а істотний ефект від них у вигляді доходу від розширення асортименту, відновлення випуску продукції (послуг), підвищення якості можна отримати лише на наступних етапах. Тому суттєвою перешкодою на шляху розвитку маркетингу є збитковість багатьох підприємств.

Сучасний маркетинг являє собою діловий процес, який докладно описується, однак найчастіше розуміється не повністю. Багато хто вважає, що "маркетинг" і "реклама" є взаємозамінними словами,таке розуміння -помилкове. Маркетинг - це дійсно повноцінний, інтегрований підхід для ведення бізнесу.

Багато фірм вдаються до підходу, заснованого на виробництві продукту. Тобто у фірм існує здатність виробляти або забезпечувати певними виробами і намагатися знайти ринок для їх реалізації. Підприємство виробляє продукт, ґрунтуючись, на інтересах фірми і пропонованих нею товари.

Маркетинг як економічний процес, забезпечує контакт виробника і споживача, сприяє ефективності обмінів між ними, що відбуваються на ринку, раціональній орієнтації суспільного виробництва і відтворення. З цього погляду він є ціле спрямовуючим початком виробництва, засобом зведення до мінімуму невідповідності попиту і пропозиції.

У аналізованій якості маркетинг встановлює і постійно підтримує не тільки товарний, але й інформаційний обмін між потенційними учасниками ринкових відносин. Потреба в ньому тим вище, чим більше виробників однорідної продукції протистоїть нужденним у ній суб'єктам як правило, ще до вкладання угоди. Підприємець старається детально досліджувати найменші нюанси споживчих переваг, а покупець, у свою чергу, експлуатаційні й економічні характеристики запропонованих товарів. По численних каналах комунікаційних мереж маркетингу відомості про стан попиту і пропозиції стають надбанням обох сторін.

У країнах із розвинутим ринком, підприємці тісно позв'язують перспективи економічного росту з ефективністю маркетингових систем. У США, по різноманітних оцінках, від 25 до 30 відсотків зайнятого населення трудиться безпосередньо в сфері маркетингу, або в суміжних сферах. Приблизно половина кожного долара, витраченого американцями на покупку, витрачається на відшкодування маркетингових витрат.

У теоретичній частині даної дипломної роботи зроблена спроба узагальнити параметри та умови, які впливають на маркетингову діяльність підприємства.

Мета: детальне дослідження аспектів функціонування маркетингової діяльності підприємства та можливостей її покращення.

Об’єктом дослідження дипломної роботи є ПП Кондратьєв А.Г. власник інтернет-магазину "iLife.if.ua", який як і інші підприємці країни в сучасних умовах, повинні вміти виробляти конкурентоспроможну продукцію і бути готовим до ефективної роботи в режимі ринкових відносин.

Предметом дослідження є маркетингова діяльність підприємства, як цілісного господарюючого елемента, впливовість економічних факторів як на мікрорівнях так і на макрорівнях на маркетингову діяльність підприємства.

Задачі дипломної роботи:

- проаналізувати маркетингову діяльність інтернет-магазину "iLife.if.ua" та окреслити шляхи щодо підвищення її ефективності.

- здійснити теоретичні та практичні розробки проблеми у тому аспекті,як вони поставлені сучасним розвитком нашої економіки;

- окреслити предмет розробки (стики науки, виробництва споживання,покращення якості продукції,зниження цін та ін.) має складний та суперечливий характер;

- виявити комплексний (всеохоплюючий) підхід до вивчення діючого маркетингового механізму підприємства та його доопрацювання;

- аналіз техніко-економічних показників діяльності і складових елементів макросередовища і мікросередовища підприємства;

- аналітико-синтетичний метод дослідження сильних і слабких боків діяльності - SWOT- аналіз;

- техніко-економічний прогноз діяльності після впровадження запропонованих заходів;

- дослідити рішення суто практичних питань, як в стилі строки по всьому діапазону проблеми ефективного функціонування фірми в умовах ринкових відносин.

 

Основними теоретичними і методологічними джерелами при написанні даної роботи були українські й іноземні видання, присвячені маркетингу і керуванню маркетинговою діяльністю на підприємстві. Практична частина роботи побудована на даних маркетингових досліджень і експертних опитувань співробітників компанії, клієнтів і фахівців ринку.

Автор даної роботи вважає, що практичне використання її результатів і впровадження запропонованих у ній заходів дасть позитивний ефект, підвищить рівень прибутку інтернет-магазину "iLife.if.ua" і буде сприяти розширенню його ринкової частки.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)