АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформація про підприємство і ринок

Читайте также:
  1. Введення в міжнародний валютний ринок FOREX
  2. Вихідна інформація
  3. Вихідна інформація
  4. Г) Адміністративних витрат, спрямовані на обслуговування та управління підприємством.
  5. ГРУПИ ЛЮДЕЙ І ЇХ ІНТЕРЕСИ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ПІДПРИЄМСТВО
  6. Дезінформація як метод маніпулювання людською свідомістю
  7. Дешифратор (інформація для психолога)
  8. Джерела відшкодування ПДВ, сплаченого підприємством у складі ціни придбаних товарів, робіт, послуг.
  9. ДСТУ 3582 – 97 Інформація і документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила.
  10. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
  11. Загальна інформація про компанію
  12. Загальна інформація про Сумську область

Підприємство являє собою самостійну ланку виробничої сфери народного господарства України, що спеціалізується на виготовленні продукції, виконання робіт, надання послуг.

Головна ціль господарства – виготовлення продукції з метою отримання прибутку.

Підприємство, на якому здійснюю дослідження цінової політики підприємства називається відкрите (публічне) акціонерне товариство «Ходорівполіграфмаш» (скорочене найменування ВАТ «Ходорівполіграфмаш»).

 

Рис.1.1. Емблема заводу ВАТ «Ходоріполіграфмаш»

 

Площа підприємства 5 га, є вільні від будівель площі.

Підприємство знаходиться на відстані 78 км від обласного центру м. Львів, має вигідне географічне розташування по відношенню до Польщі (100 км), Венгрії (150 км), Чехії, Словачині (150 км), іншими сусідніми країнами з якими має гарне залізничне та автомобільне сполучення.

Ходорiвський завод полiграфiчних машин заснований у 1960 роцi як завод "Приледдеталь". В 1962 роцi переспецiалiзувався в завод пральних машин. В 1972 роцi переспецiалiзувався в завод по виготовленню устаткування для полiграфiчної промисловості, яку виготовляє і на даний час. ВАТ "Ходорівполіграфмаш" з 1999 році вів господарську діяльність як єдине підприємство, дочірних підприємств та філій не було. В структуру підпиємствавходило три цехи основного виробництва і два цехи допоміжні (ремонтний іінструментальний). ВАТ володіє власною котельнею.

ВАТ «Ходорівполіграфмаш» засноване відповідно до наказу регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області від 15 вересня 1995р. №1949 шляхом перетворення державного підприємства Ходорівського заводу поліграфічних машин у відкрите акціонерне товариство відповідно до Закону України «Про господарські товариства» від 19 вересня 1991р., Закону України «Про цінні папери і фондову біржу» від 18 червня 1991р., Декрету Кабінету Міністрів України «Про приватизацію цілісних майнових комплексів державних підприємств та їх структурних підрозділів зданих в оренду» від 20 травня 1993р. №5993.

(Додаток №А).

Товариство є юридичною особою згідно з законодавством України, має самостійний баланс, печатку зі своїм найменуванням, відкриває рахунки в банківських установах. Товариство набуває статусу юридичної особи з дня його державної реєстрації.

Місцезнаходження (юридична адреса) ВАТ «Ходорівполіграфмаш»:

Україна, 81750, Львівська обл., Жидачівський р-н, м.Ходорів, вул. Стрийська, 15. Тел. (03239)53-140 Тел./ факс: 8-(03239)53-234, E-mail: роligrafmash@ua.fm [9].

 

Рис.1.2. Знаходження підприємства ВАТ«Ходорівполіграфмаш» на карті


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)