АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перелік засобів для чищення, миття та дезинфекції

Читайте также:
  1. E. Використання антисептичних засобів
  2. II Перелік лабораторних та практичних робіт
  3. II. Вимоги до приміщень зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних засобів.
  4. II. Класифікація основних засобів
  5. II. Структура Переліку і порядок його застосування
  6. III. Визнання та первісна оцінка основних засобів
  7. V. Облік амортизації основних засобів
  8. VI. Облік ремонту та поліпшення основних засобів
  9. VII. Переоцінка та зменшення корисності основних засобів
  10. VIII. Облік вибуття основних засобів
  11. АКТ на списання основних засобів
  12. Амортизація основних засобів.
Назва Призначення Спосіб використання і порядок застосування
“Блік” Застосовується для автоматичного та ручного прання всіх видів посуду. Для ручного прання розчинити 5 г (1 чайну ложку) засобу в 2 л теплої води, для автоматичного – 10 г (1 столову ложку) в 10 л води. Після обробки засобом посуд ретельно промити водою.
“Блік - 2” Застосовується для автоматичного та ручного миття всіх видів посуду. Має антимікробні властивості. Для ручного прання розчинити 5 г (1 чайну ложку) засобу в 2 л теплої води, для автоматичного – 10 г (1 столову ложку) в 10 л води. Для дезинфекції посуд витримати у розчині (10 г засобу на 1 л теплої води) 10…15 хв. Після обробки засобом посуд ретельно промити водою.
“Блік-М” Застосовується для миття всіх видів посуду. Має відбілюючи та антимікробні властивості. Для миття посуду розчинити 3,5 г (1/2 чайної ложки) засобу у 1 л теплої води.
“Посудомий” Застосовується для автоматичного та ручного миття посуду всіх видів. Для ручного прання розчинити 5 г (1 чайну ложку) засобу в 2 л теплої води, для автоматичного – 10 г (1 столову ложку) в 10 л води. Після обробки засобом посуд ретельно промити водою.
“Посудомий - 2” Застосовується для автоматичного та ручного миття і дезинфекції всіх видів посуду. Спосіб застосування аналогічний засобу “Посудомий”. Для дезинфекції посуду витримують у розчині (20 г засобу в 1,5 л теплої води) 15…20 хв.
“Посудомий - М” Застосовується для миття всіх видів посуду. Має відбілюючі та антимікробні властивості. Для миття розчинити 3,5 г (1/2 чайних ложки) засобу в 1 л теплої води.
“Світлий” Застосовується для чищення всіх видів посуду, газових плит, раковин. Почистити засобом поверхню і ретельно промити водою.
“Оксибор” Застосовується для чищення та відбілювання кухонного посуду, ванн, раковини, кахлю, метлахської плитки. Почистити порошком вологу поверхню і ретельно промити водою. Для відбілювання порошок витримують на вологій поверхні 5…10 хв.

 

Назва Призначення Спосіб використання і порядок застосування
“Жемчуг-2” Застосовується для миття посуду, ванн, раковин, плит, кахлю, керамічних, пластмасових, фарбованих масляною фарбою та емалевою поверхнею. Для миття посуду розчинити 16 г засобу у 2 л води.
“Жемчуг” Для миття розчинити 25 г засобу у 2,5 л води.
“Жемчуг-М” Застосовується для миття посуду, скла, кришталю, пластмасових та фарбованих поверхонь, лінолеуму, плитки, виробів із штучної шкіри, підлоги, ванн, раковин, газових плит. Для миття розчинити 12 г засобу у 4 л води.
Засіб для миття посуду Застосовується для миття посуду і пластмасових поверхонь. Для миття посуду розчинити 1 г засобу у 1 л води.
“Антинакипін - 2” Застосовується для видалення накипу. 50 г (4 столові ложки) розчинити в 1 л води, заповнити посуд на ¾ об’єму і кип’ятити протягом 30 хв. посуд промити тричі водою.
“Дон” Застосовується для ручного миття столового посуду. 0,2 % розчин для ручного прання; 0,5% розчин для машинного миття. Розчинити 1 г засобу на 1 л води.
Натрій двовуглекислий, сода (техн.) Застосовується для ручного миття столового посуду. Розчинити 20 г засобу на 1 л води.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)