АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про обговорення відкритого лекційного заняття

Читайте также:
  1. I. Обговорення проблемних питань.
  2. Відкрите заняття проводилося у зв’язку з участю у конкурсі на посаду доцента кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу.
  3. Друге заняття
  4. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  5. ЗАНЯТТЯ 1
  6. Заняття 1
  7. Заняття 1-2
  8. Заняття 10
  9. Заняття 11
  10. Заняття 12
  11. Заняття 13
  12. Заняття 14

Присутні: завідувач кафедри, доц. Кузьмич В.І.; доценти кафедри: Кузьмич Л.В., Колеснік С.Г., Таточенко В.І., Самойленко В.Г., Плоткін Я.Д., Бібік Г.В; ст. викладачі: Григор’єва В.Б, Котова О.В.; викладач Наборова В.О.; асистенти: Алфьорова Л.М., Перегняк І.О.; ст. лаборант кафедри – секретар кафедри Третьякова В.І.

СЛУХАЛИ:

Обговорення відкритого лекційного заняття, проведеного старшим викладачем кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу, кандидатом педагогічних наук Бібік Г.В. 26 жовтня 2012 року з дисципліни «Елементарна математика» зі студентами ІІ курсу денної форми навчання напряму підготовки «Математика*» з теми «Степені та радикали».

ВИСТУПИЛИ:

Зав. кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу, доц. Кузьмич В.І., який був присутній на відкритому занятті і зазначив, що заняття почалося вчасно. Лекція була витримана в строгій логічній формі. Структура лекції чітка, в ході лекційного заняття розглянуті всі визначені питання теми. Час лекції розподілено раціонально. Лектор вільно володіє фактичним матеріалом та методикою його викладання, залучає студентів до процесу творчого дослідження навчального матеріалу. Тема лекції була розкрита у повному обсязі, студенти в повній мірі засвоїли новий теоретичний матеріал.

Доцент Таточенко В.І. відмітив, що під час лекції було розглянуто поняття степеня з раціональним показником, кореня п-го степеня, дії із степенями та радикалами, раціоналізація знаменників дробів, розглянуто застосування формул: , . Крім розгляду основних понять та необхідних тверджень, лектор наводив приклади, що сприяло більш наочному та усвідомленому сприйманню матеріалу студентами. Пояснення викладача були чіткі і послідовні, що вказує на добре володіння матеріалом курсу, вміння активізувати та зацікавити студентів.

УХВАЛИЛИ:

Відкрите лекційне заняття проведене на високому науковому та методичному рівні, що дозволяє рекомендувати Бібік Г.В. до участі у конкурсі на посаду доцента кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу.

 

Завідувач кафедри В.І. Кузьмич

 

Секретар кафедри В.І. Третьякова

 



1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)