АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета і завдання курсової роботи. Методичні рекомендації

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти контрольної роботи №1.
  9. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  10. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  11. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  12. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня

Методичні рекомендації

Та тематика курсових робіт

Освітньо - кваліфікаційний рівень

«молодший спеціаліст»

Спеціальність 5.02010501 Діловодство

 

Хмельницький 2013


Методичні рекомендації та тематика курсових робіт з дисципліни «Діловодство» для підготовки молодших спеціалістів за спеціальністю 5.02010501 Діловодство

 

Розроблено на основі «Загальних вимог до оформлення курсової роботи», ухвалених методичною радою ХТЕК КНТЕУПротокол № 3, від 16.01.2013 р.

 

Методичні рекомендації та тематика курсових робіт з дисципліни розглянуто та схвалено на засіданні циклової комісії діловодства, інформаційних технологій та математики

Протокол № _ від “__” ________ 2013р.

Голова циклової комісії _______Н.Ю.Лучицька

Укладач: викладач вищої категорії _____ О.Д. Королевська


Зміст

  Вступ  
  Мета і завдання курсової роботи  
  Зміст курсової роботи та організація її виконання  
2.1 Вибір теми, підбір та вивчення літератури  
2.2 Основні етапи написання курсової роботи  
2.3 Складання плану курсової роботи  
2.4 Основні вимоги до змісту курсової роботи  
  Написання та оформлення курсової роботи  
  Захист курсової роботи  
  Критерії оцінювання  
  Додатки  

Вступ

Сучасні умови управлінської діяльності зумовлюють необхідність якісної підготовки фахівців зі спеціальності 5.02010501 Діловодство, які здатні самостійно володіти комплексом методів, способів і прийомів роботи з документами, знати вимоги державних стандартів щодо оформлення документів, складати різні види документів, вести документообіг, здійснювати контроль за виконанням документів, забезпечувати зберігання та користування документами, організовувати технологічні роботи з бездокументаційного забезпечення управління.

Вивчення дисципліни „Діловодство” завершується викона­нням курсової роботи. Якість виконаної курсової роботи і здатність її захистити – один з важливих критеріїв оцінки рівня підготовленості студентів у теоретичному і практичному аспектах.

Згідно з навчальним планом студенти спеціальності 5.02010501 Діловодство денної форми навчання виконують курсову роботу з дисциплін “Діловодство”, яка є важливою формою самостійного поглибленого вивчення курсу.

Курсова робота має велике значення для систематизації, закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів з теми (розділу) предмета, набуття ними умінь самостійно опрацьовувати зміст та застосування чинних законодавчих актів, нормативних документів, наукових праць, статей із газет та часописів, статистичних і практичних матеріалів тощо.

Велике значення має також набуття студентами практичних навиків та умінь щодо аналізу ведення діловодства, дослідження документаційних процесів, систематизації та узагальнення, а також письмового викладу проведеного дослідження на основі практичного матеріалу установи.

Це є обов’язковою умовою професійної підготовки кожного фахівця.

Виконання курсової роботи є важливим засобом формування у студентів логічного мислення, а також поглиблення знань щодо змісту законів і закономірностей у сфері управлінської діяльності, особливостей ведення документування, порядку роботи з документами.


Мета і завдання курсової роботи

 

Основна мета курсової роботи – уміння студента застосовувати теоре­тичні і практичні знання при вирішенні конкретної проблеми, самостійно робити висновки про предмет дослідження і визначати шляхи його удосконалення, підтвердити готовність студента до подальшої науково-дослідної роботи і практичної діяльності.

Завдання курсової роботи:

1. Систематизувати, закріпити та розширити теоретичні й практичні навички студентів.

2. Вивчити та узагальнити основну і спеціальну літературу за обраною темою.

3. Проаналізувати основні показники діяльності установи, пов‘язавши їх з темою курсової роботи.

4. Дати об‘єктивну і кваліфіковану характеристику стану документування в установі.

5. Уміти користуватися у виробничих умовах різними документами, державними стандартами, звітними й іншими інформаційними матеріалами, аналізувати їх та давати критичну оцінку.

6. Робити висновки, вносити пропозиції щодо удосконалення діючої методики ведення діловодства в установах та організаціях.

7. Навчитись правильно вирішувати проблемні питання з обраної теми.

8. Оформити курсову роботу відповідно до встановлених вимог.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)