АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основна частина. Основна частина курсової роботи складається з розділів, підрозділів, пунктів

Читайте также:
  1. II. Основная часть
  2. II. Основная часть
  3. III. Практична частина.
  4. Апаратна частина
  5. Глава четвертая : Основная причина ширка и куфра - это говорить об Аллахе (а также на Аллаха и от имени Аллаха) без знания и доказательств от Аллаха.
  6. Друга частина розробляється по фінансовому проекту за допомогою ЕОМ.
  7. Загальна частина
  8. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
  9. Загальна частина
  10. Заключна частина
  11. Заняття №1: “Тактика – складова частина воєнного мистецтва”.
  12. І. Теоретична частина. 1. Перший розділ

Основна частина курсової роботи складається з розділів, підрозділів, пунктів. Кожний розділ починають з нової сторінки. Зміст розділів основної частини залежить від мети дослідження.

В першому розділі курсової роботи слід викласти теоретичні положення, що характеризують сутність, особливості ведення діловодства (його ділянки) в конкретних установах та в Україні в цілому. У даному розділі курсової роботи потрібно висвітлити загальні теоретичні питання, дослідженню яких присвячена робота, розкрити суть, значення та обґрунтувати особливість документування за напрямками роботи в установах, охарактеризувати його ведення.

Зробити короткий екскурс щодо висвітлення теми курсової роботи в законах України, постановах Кабінету Міністрів, державних стандартах, інструкціях, положеннях з посиланням на джерело.

В другому розділі, як правило, дають організаційно-правову характеристику об‘єкта дослідження, аналіз організації діловодства в установі та обраної ділянки роботи. Організаційно-правова характеристика містить інформацію про місцезнаходження підприємства, його організаційно-правовий статус: вказується назва підприємства, форма власності, органи та система управління (висвітлюється на основі установчих документів), структура, підпорядкування.

Далі описують результати дослідження теми курсової роботи на матеріалах установи, аналізують опрацьовані документи (додатки), висвітлюючи тему роботи, розкривають ведення документування з конкретного напрямку, використовуючи матеріали базової установи.

Другий розділ є дуже важливим у змісті курсової роботи, її основою, тому що тут студент повинен показати свої уміння застосовувати теоретичні знання в аналізі різних документів базової установи.

При цьому, студенту необхідно чітко прослідкувати послідовність і порядок планування певного виду діловодства, складання, перевірку та обробку документів, розкрити зміст, суть та особливості документування у конкретній установі, зробити аналіз документів, провести динаміку, порівнюючи дані і викласти їх сутність у змісті практичної частини курсової роботи, напрацювати пропозиції щодо удосконалення даного виду документування.

В третьому розділі пропонують можливі шляхи удосконалення, інновації, пропозиції організації та розвитку діловодства в установі з конкретного напрямку та в Україні в цілому.

Кожний з розділів повинен закінчуватись короткими узагальнюючими висновками, які висловлюють власну думку автора.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)