АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Порядок проведення основної частини заняття. Усне опитування. Розв’язування задач

Читайте также:
  1. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  2. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  3. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  4. III. Порядок исчисления размера вреда
  5. III. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕНИЯ КОНКУРСА
  6. III. Порядок проведения мероприятия.
  7. III. Страховая сумма, страховая премия и порядок ее уплаты
  8. IV. Порядок защиты выпускной квалификационной работы
  9. IV. Порядок и формы контроля за исполнением государственной функции
  10. IV. Порядок назначения и выплаты государственных академических и именных стипендий
  11. IV. Порядок оказания медицинской помощи беременным женщинам, роженицам и родильницам с сердечно-сосудистыми заболеваниями, требующими хирургической помощи
  12. IV. Порядок оказания услуг(выполнения работ)

Усне опитування. Розв’язування задач.

Задачі:

1. Бровченко був засуджений за ч. 1 ст. 367 КК до штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади на строк два роки і сплатив штраф через 4 місяці після набрання вироком законної сили.

Варіант. Бровченко був засуджений за ч. 1 ст. 367 КК до виправних робіт на строк два роки з позбавленням права обіймати певні посади на строк три роки і відбув основне покарання повністю.

Який термін має пройти після набрання вироком законної сили для того, щоб судимість у Бровченка вважалася погашеною?

 

2. Стрибко був засуджений за ч. 3 ст. 286 КК до позбавлення волі на строк вісім років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки, за ч. 1 ст. 135 КК – до позбавлення волі на строк два роки і за сукупністю вчинених злочинів – до позбавлення волі на строк десять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

Варіант. До позбавлення волі на строк вісім років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки Стрибко був засуджений за ч. 2 ст. 286 КК.

Через який строк після відбуття основного покарання Стрибко буде визнаватись таким, що не має судимості?

 

3. Левченко був засуджений за ч. 3 ст. 191 КК до позбавлення волі на строк чотири роки з позбавленням права обіймати певні посади на строк три роки. Через 2 роки 10 місяців після початку відбування покарання він був умовно-достроково звільнений від відбування основного покарання.

Варіант 1. Левченко був умовно-достроково звільнений від відбування основного покарання і частково – на два роки – від відбування додаткового покарання.

Варіант 2. Левченко був засуджений за ч. 3 ст. 191 КК до обмеження волі на строк чотири роки з позбавленням права обіймати певні посади на строк два роки.

Який термін повинен пройти після умовно-дострокового звільнення від відбування покарання Левченка, щоб він визнавався таким, що не має судимості?

 

4. Мартинов був засуджений за ч. 3 ст. 185 КК до позбавлення волі на строк п’ять років. Через 3 роки 5 місяців після початку відбування покарання він був умовно-достроково звільнений від його відбування, а через 1 рік після звільнення вчинив кишенькову крадіжку. За цей злочин Мартинова було засуджено за ч. 2 ст. 185 КК до позбавлення волі на строк п’ять років.

Варіант. Кишенькову крадіжку Мартинов вчинив через 2 роки.

Протягом якого терміну після набрання другим вироком законної сили Мартинов буде визнаватись таким, що має судимість за кожний з вчинених ним злочинів (відповідь дати за найбільш несприятливим для Мартинова варіантом)?

 

5. Гладун був засуджений за ч. 3 ст. 368 КК до позбавлення волі на строк десять років з позбавленням права обіймати певні посади на строк три роки та з конфіскацією всього майна, що є його власністю. Через 7 років 8 місяців він був умовно-достроково звільнений від відбування як основного, так і додаткового покарання. Через 4 роки після звільнення Гладун звернувся до суду з клопотанням про зняття з нього судимості.

Варіант. Гладун був умовно-достроково звільнений лише від основного покарання.

Чи може суд зняти з Гладуна судимість, якщо він довів своє виправлення?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)