АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальна характеристика місця проходження практики

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  3. E. Винести постраждалого з місця події.
  4. E. Винести постраждалого з місця події.
  5. V. Характеристика современного гражданского права
  6. Административная школа управления: сущность и значение для развития теории и практики менеджмента
  7. Акты судебной практики
  8. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  9. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  10. База прохождения практики__________________________________________________________________________________________________________
  11. Бактерии, их характеристика
  12. Билет №6.Типы культуры,их характеристика

Місцем проходження практики був Інститут державного управління та регіонального розвитку, що розташований в м. Ужгород Закарпатської області.

Інститут виник у червні 1997 року, як результат логічного завершення і розвитоку кращих традицій, здобутків та моделей функціонування Програми «Центр державного та місцевого управління» (ЦДМУ), що діяла протягом 1995 – 1997 років при Ужгородському державному Університеті в рамках інституційного партнерства з університетом Джорджії, США. Діяльність ЦДМУ фінансувалася Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)при адмініструванні Ради міжнародних досліджень та обмінів (IREX).

Директором Інституту є доктор економічних наук,професор Приходько Володимир Опанасович.

Інститутом випущено: 4 колективні праці, 28 матеріалів міжнародних науково-практичних конференцій, більше 90 методичних матеріалів з актуальних проблем державного управління. Інститут займається переважно прикладними проектами. На базі Інституту створено два відділи – Центр розвитку громади та Центр Євроінтеграції.

Мета інституту – забезпечення наукових та консультаційних послугдля органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських та приватних організацій.

Основні напрямки діяльності Інституту:

1. Аналіз теоретичних проблем державного управління та пошук оптимальних шляхів їх вирішення;

2. Вивчення впливу державної політики на розвиток регіону та вироблення альтернативних моделей для прийняття оптимальних рішень в цій сфері;

3. Розробка програм підвищення кваліфікації та підготовки державних службовців різних категорій;

4. Консультативна, експертна, інформаційно-технічна допомога органам державногоуправління, місцевого самоврядування,громадським організаціям, бізнесовим структурам;

5. Публікація навчальних посібників, довідників, теоретичних досліджень;

6. Впровадження інформаційних технологій в діяльність органів державного управління та місцевого самоврядування.

Здобутки Інституту стали можливими завдяки активності співробітників та підтримці міжнародних фондів. Зокрема Фонду Карпатського Єврорегіону, IREX, IATP, фонду "Відродження".

В активі Інституту чимало прикладних досліджень для органів державної влади та місцевого самоврядування. Одним із найбільш успішним став проект економічного розвитку громади (ПЕРГ) – це проект, який реалізовувався протягом чотирирічний терміну, що розпочався 1 січня 2004 року і тривав до 31 грудня 2007 року. Проект був профінансований Канадською агенцією міжнародного розвитку (КАМР) уряду Канади, а його менеджмент здійснювався Канадським бюро міжнародної освіти (КБМО). КБМО є Канадською національною недержавною організацією (НДО), яка має десятилітній досвід діяльності в Україні та понад тридцятирічний досвід менеджменту міжнародних проектів по всьому світу.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)