АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Змістовний модуль 2

Читайте также:
  1. I. Исторический модуль.
  2. II Философский модуль.
  3. III. Культурологический модуль.
  4. Внутрипредметный модуль ,,Орфографический практикум,,
  5. Внутрипредметный модуль ,,Орфоэпическая зоркость,,
  6. ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  7. З модульного контролю «Господарча діяльність підприємств ЖКГ»
  8. Завдання до модульного контролю №2
  9. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  10. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  11. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  12. Заліковий модуль 1.

Тема №5. Підготовка, порядок і тактика проведення окремих видів негласних слідчих (розшукових) дій.

Зміст: Загальні умови, порядок підготовки й проведення, виконавці та особи, що можуть бути залучені до проведення, застосування науково-технічних та спеціальних технічних засобів, порядок і форми фіксації результатів проведення конкретних негласних слідчих (розшукових) дій: аудіо-, відеоконтроль особи; накладення арешту на кореспонденцію; огляд і виїмка кореспонденції, на яку накладено арешт; зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж; зняття інформації з електронних інформаційних систем; дослідження інформації, отриманої при застосуванні технічних засобів; обстеження публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи; установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу; спостереження за особою, річчю або місцем; аудіо-, відеоконтроль місця; контроль за вчиненням злочину (контрольована поставка, контрольована та оперативна закупка, спеціальний слідчий експеримент, імітування обстановки злочину); виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної; негласне отримання зразків, необхідних для порівняльного дослідження.

 

Тема №6. Матеріали оперативно-розшукової діяльності та їх значення для кримінального провадження.

Зміст: Оперативно-розшукова діяльність як окремий вид діяльності правоохоронних органів та її значення для протидії злочинності. Використання можливостей ОРД в кримінальному провадженні. Поняття та види матеріалів оперативно-розшукової діяльності і їх характеристика. Оперативно-розшукові матеріали й оперативно-розшукова інформація. Поняття матеріалів ОРД, що мають значення для використання в кримінальному провадженні. Порядок передачі матеріалів ОРД прокурору, слідчому для використання в досудовому розслідуванні та доказуванні. Оцінка слідчим, прокурором матеріалів ОРД для вирішення шляхів їх використання в інтересах кримінального судочинства. Основні напрями використання матеріалів ОРД в кримінальному провадженні. Співвідношення матеріалів оперативно-розшукової діяльності як результатів оперативно-розшукових заходів та результатів негласних слідчих (розшукових) дій.

 

Тема №7. Криміналістичні аспекти використання результатів оперативно-розшукової діяльності у досудовому розслідуванні злочинів.

Зміст: Загальні й окремі вимоги, що пред'являються до тактичних прийомів використання результатів оперативної діяльності уповноважених підрозділів правоохоронних органів в кримінальному провадженні. Взаємодія органів досудового розслідування з органами й підрозділами, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність. Оцінка слідчим, прокурором результатів ОРД з метою обрання шляхів їх використання в кримінальному провадженні. Окремі тактичні прийоми використання матеріалів ОРД слідчим, прокурором у кримінальному провадженні під час досудового розслідування.

Особливі умови використання в кримінальному провадженні з метою доказування результатів застосування окремих засобів спеціальної техніки під час проведення ОРД. Тактичні прийоми використання результатів ОРД під час проведення окремих слідчих (розшукових) дій.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)