АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЇЇ МІСЦЕ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

Читайте также:
  1. A. Дату, місце, розмір зони затоплення, метеоумови, наявність під’їзних шляхів.
  2. АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ.
  3. Активне соціально-психологічне навчання у процесі формування професійної компетентності фахівця.
  4. Б) місцеві органи управління.
  5. В дошкільному навчальному закладі з 01 січня 2015
  6. В сутністній структурі юридичного конфлікту особливе місце належить його предмету і об’єкту.
  7. Вивчення процесів витікання рідини через отвори.
  8. Вивчення процесів теплопровідності.
  9. Види культурних явищ і процесів
  10. Виконавчі комітети місцевих рад: формування, склад основні форми і методи діяльності
  11. Використання результатів роботи внутрішніх аудиторів в процесі проведення аудиту фінансової звітності.
  12. Виховання волі в процесі занять фізичними вправами.

Форма № -3.03

 

Міністерство освіти і науки, МОЛОДІ ТА СПОРТУ України

ДОНЕЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ УПРАВЛІННЯ

КАФЕДРА ГОСПОДАРСЬКОГО ПРАВА

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

 

Рішення вченої ради ДонДУУ

від _____________ № ________

 

 

Програма

 

Нормативної навчальної дисципліни

«Господарське процесуальне право»

напрям підготовки: 6.030601»Менеджмент»

варіативної компоненти: «Менеджмент антимонопольної діяльності»

освітньо-кваліфікаційний рівень: «бакалавр»

форма навчання: денна

 

Донецьк – 2012


Навчальна програма з дисципліни “Господарсько-процесуальне право” напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент”, варіативної компоненти “Менеджмент антимонопольної діяльності”. – Донецьк: ДонДУУ, 2012. – 41 с.

 

РОЗРОБНИК ПРОГРАМИ:

Ст.викладач Оболєшева О.Є.

 

Завідувач кафедри господарського права

д.ю.н., професор Устименко В.А.

 

 

Розглянуто та схвалено

на засіданні кафедри

господарського права Протокол № 1 від 30.08.2012 р.

 


МЕТА І ЗАВДАННЯ ДІСЦИПЛІНИ,

ЇЇ МІСЦЕ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

 

Важливо практичною функцією юриста є захист інтересів і власності суб’єктів господарювання в господарському суді. Для кваліфікованого захисту варто знати сутність і принципи господарського процесу України; порядок досудового врегулювання розбіжностей при укладенні і виконанні договорів; права та обов’язки учасників господарського процесу; поняття, види та процедуру надання господарських доказів; механізм визначення і сплати судових витрат та інші питання.

Вивчення курсу надасть спеціалісту можливість професійно підготувати позовну заяву з урахуванням підвідомчості господарських спорів з доданням необхідних документів; знати господарську процедуру розгляду спорів; вміти оскаржити рішення та постанови господарського суду. Цінність курсу складається в тому, що він навчить мистецтву захисту в господарському суді порушених інтересів і оспорювання прав суб’єктів господарювання.

Знання основних положень Господарського процесуального кодексу, досвід оформлення претензій і позовів по господарських спорах надає важливий засіб кваліфікованої підготовки юристів і засіб поповнення інтелекту спеціаліста, що розширює фахові можливості щодо ефективної юридичної діяльності.

Курс підготовлений для студентів усіх форм навчання Донецького державного університета управління. При розробці курсу враховані зміни і доповнення що до нового законодавства України.

Особливої уваги студентів заслуговує місце господарських судів у системі органів судової влади України, надає уявлення про історію господарсько – судових органів та особливості правового статусу господарського суду та його суддів. У запропонованому курсі на науковому рівні визначенні поняття, предмет та метод господарського процесу, його ознаки та принципи. Також варто приділити основну увагу підготуванню й участі в семінарах, що проводяться по кожній темі курсу. Під час семінарів викладачем проводиться поточний контроль знань, за підсумками кожного семінару студент одержує оцінку.

 

ЗМІСТ

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)