АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відносини пасажирського перевізника з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування визначаються договором на перевезення пасажирів

Читайте также:
  1. II. Соціальні відносини як форма прояву соціальних взаємодій.
  2. Автор: Владимир Владимирович Маяковский
  3. Аграрне виробництво в національній економіці. Форми господарювання і земельні відносини
  4. Акти офіційного тлумачення (інтерпретаційні акти) – це правові акти, прийняті компетентними державними органами, що містять роз’яснення норм права або порядку їх застосування.
  5. Алгоритм дій керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування при виникненні НС
  6. Архитектура Владимира.
  7. Берков Владимир Федотович
  8. Билет 6. Период расцвета ДРГ. Ярослав Мудрый. Владимир Мономах.
  9. Велимир (Виктор Владимирович )Хлебников (1855-1922)
  10. Взаємовідносини органів державної влади й місцевого самоврядування з органами Служби безпеки України
  11. Взаємовідносини органів публічної влади із судовими органами
  12. Взаємодія органів публічної влади з об’єднаннями громадян

Ст. 42. Відносини пасажирського перевізника з власниками автовокзалів, автостанцій

Відносини пасажирського перевізника автобусного маршруту загального користування з власниками автовокзалів, автостанцій визначаються договором, що укладається в обов'язковому порядку та передбачає доручення перевізника укладати від його імені договір з пасажиром про перевезення.

Перелік обов'язкових послуг (робіт), що надаються (виконуються) на автовокзалах, автостанціях, та їх гранична вартість визначаються у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Ст. 43. Вимоги до пасажирського перевізника

Пасажирський перевізник повинен: виконувати вимоги цього Закону;

 

Організація перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

 

Ст. 44. Конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

Визначення пасажирського перевізника на автобусному маршруті загального користування здійснюється виключно на конкурсних засадах.

Для підготовки та проведення конкурсу замовник утворює конкурсний комітет, до складу якого включаються представники відповідного територіального органу центрального органу виконавчої влади в галузі транспорту, інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також організацій споживачів послуг пасажирського автомобільного транспорту загального користування.

Ст. 45. Вимоги до пасажирських перевізників, які допускаються до участі в конкурсі

У конкурсі на визначення пасажирського перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь пасажирські перевізники, які на законних підставах використовують у достатній кількості автобуси відповідного класу. Конкурсний комітет може звертатися до територіального органу центрального органу виконавчої влади в галузі транспорту з питань визначення відповідності автобусів учасників конкурсу умовам перевезень.

Ст. 46. Проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

Порядок проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування затверджується Кабінетом Міністрів України.

Ст. 47. Визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

Переможцем конкурсу визначається претендент, який за оцінкою конкурсного комітету при порівнянні пропозицій зайняв перше місце. Переможець конкурсу укладає з замовником договір на перевезення пасажирів.

Ст. 48. Контроль за виконанням умов договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

Контроль за виконанням пасажирським перевізником умов договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування здійснює замовник (уповноважена ним особа) відповідно до цього договору, якщо інше не передбачено законодавством.

 

Інші перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального

користування

 

Ст. 49. Організація туристичних перевезень та перевезень пасажирів на замовлення

Туристичні перевезення та перевезення пасажирів на замовлення здійснюються пасажирськими перевізниками за замовленнями.

Ст. 50. Загальні засади перевезень пасажирів на таксі

Перевезення пасажирів, їх багажу в індивідуальному порядку здійснюються на таксі.

Ст. 51. Вимоги до перевезень на таксі

До перевезень пасажирів та їх багажу в індивідуальному порядку допускаються легкові автомобілі, обладнані таксометром та пристосовані до таких перевезень.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)