АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІI. Перевірка домашнього завдання

Читайте также:
  1. II. Перевірка домашнього завдання
  2. II. Перевірка домашнього завдання
  3. III. Домашнє завдання
  4. IV. Домашнє завдання
  5. J Додаткові завдання
  6. V. Домашнє завдання.
  7. VI. Домашнє завдання
  8. VII.Домашнє завдання
  9. VIII. Домашнє завдання
  10. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  11. Багатокритеріальні завдання оптимального керування
  12. Варіанти завдання

Тема уроку: Функції. Лінійна функція.

Мета уроку:

навчальна: Сприяти узагальненню та систематизації знання учнів про лінійну функцію, її властивості, графік; дослідженню як розміщується графік лінійної функції залежно від k та b; дослідити взаємне розміщення двох лінійних функцій в залежності від їх кутових коефіцієнтів та вільних членів; сприяти виробленню навичок знаходити рівняння лінійної функції за її графіком.

розвивальна: Розвивати логічне та абстрактне мислення, пізнавальну активність учнів; прищеплювати інтерес до вивчення математики.

виховна: Виховувати впевненість у своїх силах, відповідальність, працьовитість.

Тип уроку. Урок узагальнення та систематизації знань.

Обладнання: Таблиці, роздатковий та дидактичний матеріали, графіки функцій.

Хід уроку

І. Організаційний етап

Девіз уроку: «Відкриття – це 10% натхнення і 90% праці»

Епіграф: « Узагальнення – один із найважливіших факторів розвитку математики»

Вступне слово вчителя.

Добрий день діти!

Урок сьогодні буде незвичайним. Хочу, щоб він запам’ятався кожному з вас, щоб математика залишалася вашим улюбленим предметом. Його мета – повторити та систематизувати ваші знання і вміння з теми: «Функції». Функції – одне з найважливіших понять сучасної математики. 7 клас - це перший і головний етап при вивченні цієї теми. Для роботи на цьому уроці нам треба об’єднатися в групи. (Об’єднання в групи йде методом витягування однієї з частинок розрізаної картинки)

ІI. Перевірка домашнього завдання

1. Математичний диктант (слайд 3 - 5) (робота в парах)

 

 

Перевірка завдання, заданого за підручником (слайд 6)


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)