АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання 3. Для виконання завдання використано програмне забезпечення «1С:Підприємство»

Читайте также:
  1. J Додаткові завдання
  2. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  3. Багатокритеріальні завдання оптимального керування
  4. Вимоги до виконання практичного завдання в текстовому редакторі Microsoft Word
  5. Вікова фізіологія – це самостійна наука, завданням якої є вивчення закономірностей становлення і розвитку фізіологічних функцій організму в процесі онтогенезу.
  6. Вказівки до виконання завдання
  7. Вступ. Предмет і завдання курсу. Культурні джерела східних слов'ян
  8. Додаткові завдання
  9. Додаткові завдання
  10. Додаткові завдання
  11. Додаткові завдання
  12. Додаткові завдання

Для виконання завдання використано програмне забезпечення «1С:Підприємство».

Для початку роботи створимо нове підприємство – Піковець Марина Романівна – у пункті меню Довідники – Фірми. Далі заповнимо початкові залишки за допомогою операцій вручну або документів по введенню залишків у пункті меню Документи – Допоміжні документи (рис.3.1).

Рис.3.1. Введення початкових залишків

Далі виконуємо операції за допомогою первинних документів: придбання принтеру відображаємо за допомогою прибуткової накладної. Введення в експлуатацію принтеру відображаємо за допомогою Акту введення в експлуатацію, який створюємо в пункті меню Документи – Необоротнв активи – Введення в експлуатацію (рис.3.2).

Рис.3.2. Акт введення в експлуатацію основних засобів

Для того, щоб сплатити за основні засоби, можна ввести на підставі прибуткової накладної ввести платіжне доручення. Потім в пункті меню Банк створюємо документ Банківська виписка, у якій обираємо платіжне доручення на оплату постачальнику.

Для нарахування заробітної плати створюємо документ Нарахування заробітної плати в пункті меню Документи – Зарплата – Нарахування зарплати (рис.3.3).

Рис.3.3. Нарахування заробітної плати

Для відображення реалізації готової продукції створюємо в пункті меню Документи – Розрахунки з клієнтами – Накладна на реалізацію ТМЦ (рис.3.4).

Рис.3.4. Накладна на реалізацію ТМЦ

Для передачі сировини на виробництво створюємо накладну на передачу у виробництво ТМЦ, яка створюється у пункті меню Документи – Складський облік – Передача ТМЦ у виробництво (рис.3.5).

Рис.3.5. Накладна на передачу ТМЦ у виробництво

При оприбуткуванні готової продукції у пункті меню Документи – Виробництво створюємо документ Виробництво продукції. Для оприбуткування послуг у програмі створюємо документ Прибуткування послуг у пункті меню Документи – складські – Прибуткування послуг.

Для розрахунку фінансового результату використовуємо документ Закриття місяця, який створюємо у пункті меню Документи – Регламентні документи – Закриття місяця (рис.3.6).

Рис.3.6. Закриття місяця

 

Рекомендована література

Базова

1. Терещенко Л. О., Матієнко-Зубенко І. І. Інформаційні системи і технології в обліку: Навч. посіб. — К.: КНЕУ, 2004. — 187 с.

2. Бутинець Ф. Ф. Інформаційні системи бухгалтерського обліку: Підручник. — Житомир ПП “Рута”, 2002.

3. Завгородний В. П. Автоматизация бухгалтерского учета, контроля анализа и аудита. — К.: А. С. К., 1998. — 754 с.

4. Дубій О. 12 уроків з 1С: Бухгалтерії. — Львів: Бак, 2003. — 216 с.

5. Чистов Д. В., Таранов А. В., Заремба О. А., Заремба А. В. Хозяйственные операции в компьютерной бухгалтерии для Украины: Фирма “1С” — М., — 2002.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)