АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання №6

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II. Завдання та обов'язки
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. II. Перевірка домашнього завдання.
  5. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  6. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  7. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. VI. Домашнє завдання.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VII. Домашнє завдання.
  12. А. Завдання

Договір страхування транспорту укладено на страхову суму 24000 грн., яка складає 75% вартості автомобіля. Після аварії, яка відбулася у термін дії договору страхування, страхувальнику була зроблена калькуляція, згідно якої:

- Вартість запчастин, які треба замінити – 1612,50 грн.

- Вартість ремонтних робіт та фарбування – 3125,20 грн.

Визначити страхове відшкодування по пропорційній системі страхового забезпечення, якщо коефіцієнт фізичного зносу автомобіля 0,26. Договір страхування був укладений з урахуванням умовної франшизи у розмірі 5 %.

Завдання №7

Договір страхування транспорту укладений на страхову суму, яка складає 75 % вартості автомобіля. Вартість автомобіля 35500 грн. При укладанні договору визначена безмовна франшиза в розмірі 6 %. Після аварії, яка відбулася у термін дії договору страхування, страхувальник зазнав матеріальної шкоди у розмірі 11785 грн..

Визначити суму страхового відшкодування по пропорційній системі страхового забезпечення, яку одержить страхувальник.

Завдання №8

Громадянин «А» уклав договір обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів з врахуванням франшизи у розміри 1,5 %. Страхувальник порушив правила дорожнього руху і наїхав на автомобіль «Волга». В результаті ДТП страхувальнику спричинена матеріальна шкода у розмірі 19459 грн.; власнику автомобіля «Волга» спричинена матеріальна шкода в розмірі 18905 грн.

Визначити, кому та які суми будуть виплачені за даним договором страхування.

Завдання №9

Громадянин Іванов Н.Л уклав договір обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів з врахуванням франшизи у розміри 2 %. Страхувальник порушив правила дорожнього руху і наїхав на автомобіль «Волга». В результаті ДТП страхувальнику спричинена матеріальна шкода у розмірі 13456 грн; власнику автомобіля «Волга» спричинена матеріальна шкода в розмірі 29505 грн.; один з пасажирів автомобіля «Волга» одержав травму. Обґрунтовані витрати на його лікування склали 1249 грн., середній розмір заробітної за період втрати працездатності 1456,75 грн.

Визначити, кому та які суми будуть виплачені за даним договором страхування.

 

Тема. Страхування майна та відповідальності громадян

До основних видів майнового страхування громадян належать наступні види:

- Страхування будівель і споруд громадян;

- Страхування тварин, що належать громадянам;

- Страхування домашнього майна;

- Страхування квартир та інші види.

Усі дані види страхування відносяться до ризикових видів страхування.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)