АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оформлення курсової роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  12. VIІ Поточний контроль виконання роботи

Всі робочі креслення виконуються на кальці тушшю згідно з нормами та правилами виконання будівельних робочих креслень в даному масштабі.

Розмір креслення повинен відповідати певному стандартному формату в залежності від величини об'єкта.

Основний план об'єкту розміщують посередині формату з перевагою до лівого верхнього кута, для того, щоб справа і внизу залишалось місце для фрагментів, таблиць, розрізів.

Розміщення об'єкту на кресленні відносно сторін світу необхідно орієнтувати північною стороною до верхньої границі формату.

Справа внизу викреслюють штамп, куди вписують інформативні відомості (паспорт) даного креслення.

Курсову роботу оформляють на листах формату А4 (210*297 мм) на одному боці листа білого паперу як у рукописному варіанті, так і з використанням комп'ютерного набору. При рукописному варіанті використовують чорнила (пасту) чорного або синього кольору. Інші кольори допустимі лише у рисунках.

При комп'ютерному наборі інтервал дорівнює 1,5 (не більше 30 рядків на листі), 14 шрифт. Абзацний відступ - 5 знаків. Відстань від межі полів аркушу: лівий, верхній, нижній край - не менше 20 мм, праве поле - не менше 10 мм. таких параметрів сторінки додержуються і при написанні тексту від руки. Абзацний відступ дорівнюється 15 мм.

При оформленні роботи необхідно дотримуватися рівномірної щільності, контрастності та чіткості. Допускається незначне виправлення помилок (підчистка, забілювання) за умови, якщо вони не порушують якість оформлення роботи. Закреслення та заклеювання помилково написаної інформації не допускається. Для рукописного тексту у заголовках не слід використовувати трафаретні шрифти, фломастери, маркери. Підкреслення назв або частин тексту забороняється.

До захисту курсова робота має бути підшита у пластикову папку (листи вкладаються у прозорі файли) або переплетена у пластикову обкладинку. До того, як чистовик буде готовий, перевірений та переплетений рекомендується проставляти нумерацію сторінок олівцем через можливі зміни в роботі. Чистовик курсової роботи приймається з чернеткою.

Титульний аркуш

Титульний аркуш курсової роботи виконується студентом відповідно до зразка, наведеному у додатках.

Завдання

Завдання на курсову роботу видається студенту викладачем, який веде курсову роботу, на типовому бланку, де обов'язково вказується строк видачі завдання та його завершення.

Зміст

У змісті вказують складові частини курсової роботи, починаючи з вступу: усі розділи, підрозділи, пункти (якщо вони мають назву), а також висновки та список використаних джерел. При наявності в роботі додатків їх розмішують після списку літератури та вказують в змісті. Можна вказувати тільки перший аркуш додатків або кожний з додатків за відповідними сторінками.

Основна частина курсової роботи складається з розділів, підрозділів та за необхідністю, пунктів. Номери розділів, підрозділів і пунктів записують арабськими цифрами. Розділи нумеруються наскрізною нумерацією, підрозділи нумерують у межах кожного підрозділу. Розділи необхідно виділити жирнішим шрифтом. Об'єм не повинен перевищувати 35 сторінок рукописного тексту через 1,5-2 інтервали. Зміст розділів необхідно висвітлювати коротко і лаконічно, ілюструючи схемами та фотографіями.

Текст повинен бути стислим, чітким і не допускати різних тлумачень. Допускається використовувати розповідну форму викладу тексту записки. У записці повинні застосовуватися науково-технічні терміни, позначення і визначення встановлені стандартами, а при їх відсутності - загальноприйняті в науково - технічній літературі.

Номер підрозділу складається з номеру розділу і номера підрозділу, і порядкового номеру пункту, розділених крапкою. Перша цифра відповідає номеру розділу, друга - номеру підрозділу, третя - номеру пункту. Якщо пунктів немає, тоді зберігається аналогічна подвійна нумерація. Не слід виділяти підрозділ або пункт, якщо він один, їх може бути не менш двох.

Визначення місця того чи іншого розділу в роботі позначується в змісті проти назви даного розділу номером сторінки, з якої він починається. Увага! Проставляти у змісті номери розділів, підрозділів та пунктів необхідно додержуючись певної форми: номер розділу повинен знаходитися під номером розділу, відповідно номер підрозділу під номером підрозділу зі зсуненням вправо і т.д. Спочатку слід ознайомитись з рекомендованою літературою. Тільки після цього можна приступати до складання змісту у чернетці. До початку роботи над основною частиною готовий зміст обов'язково узгоджується з викладачем, який може уточнити деякі формулювання.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)