АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

С. Сіянці Острозького району

Читайте также:
  1. Біотичне районування суші
  2. НИЖНЬОСІРОГОЗЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  3. Перестановка маневрових составів із парку в парк, із одного району станції в інший
  4. Політичне районування України
  5. Природно-економічна характеристика СТОВ ім. Мічуріна Кодимського району Одеської області
  6. Режим роботи НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»
  7. Розділ 8. Флористичне, зоогеографічне та біогеографічне районування суші
  8. Тема 11. Київ як регіон і його місце в політичному районуванні України
  9. Фауністичне районування суші
  10. Флористичне районування суші

Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України

Національний університет «Острозька академія»

Факультет міжнародних відносин

Кафедра історії ім. М.П. Ковальського

Звітні матеріали педагогічної практики, що проходила на базі НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» с. Сіянці, Острозького р-н, Рівненської обл. з 04.02.13 по 01.03.13.

Студент-практикант

Факультету міжнародних відносин

Курсу, спеціальності «Історія»

Троцюка Юрія Миколайовича

Керівник практики: Марчук В.С.

Директор школи: Ніколайчук С.О.

Заступник директора з

Навчально-виховної роботи

Манчук С.П.

Вчитель: Зінчук І.А.

Острог – 2013

Навчально – виховний комплекс

«Сіянцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок»

Острозької районної ради Рівненської області,

с. Сіянці Острозького району

 

Директор Директор – Ніколайчук Світлана Олександрівна, 1966 року народження, освіта – вища, закінчила Рівненський державний педагогічний інститут (викладач педагогіки та психології дошкільної), загальний стаж педагогічної роботи складає 28 років, на посаді директора закладу – з 2010 року.  
1. Загальні відомості про заклад
Дата створення, його особливості   Сіянцівська школа заснована у 1937 році як восьмирічна. У 1966 році закладу надано статус середньої школи, у 2002 – реорганізовано у загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. У 2010 році у зв’язку з відкриттям при школі дитячого садка школу перейменовано на НВК «Сіянцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок».  
Форма власності Комунальний заклад Острозької районної ради.
Основні напрями діяльності Організація навчально – виховного процесу: забезпечення реалізації навчальних планів та програм для загальноосвітніх шкіл І –ІІІ ступенів; реалізація Програми національного виховання на 2008 – 2020 роки; забезпечення функціонування системи учнівського самоврядування.  
Організаційна структура закладу   Навчально – виховний процес для 104 учнів школи і 20 дошкільнят здійснюється за денною формою навчання у трьох приміщеннях: початкова ланка, дитячий садок, середня і старша ланка. У приміщеннях школи знаходиться 11 класних кімнат, а також є навчальні кабінети, спортивний зал, майстерня, їдальня, кабінет практичного психолога і соціального педагога, медичний кабінет, кімната школяра, бібліотека, народознавча кімната. У школі наявний комп’ютерний клас, у якому знаходиться одинадцять комп’ютерів, один підключений до системи Інтернет, є електронна пошта, мультимедійний пристрій. У закладі діють предметні гуртки. Організовано роботу методичних об’єднань вчителів початкових класів, класних керівників, вчителів математики, суспільно-гуманітарного циклу. Школа працює над науково-педагогічною проблемною темою: «Особистісно орієнтована система освіти і її вплив на розвиток інтелектуально-пізнавальних та творчих здібностей учнів, моніторинг навчальних досягнень та визначення динаміки педагогічних процесів». Навчально – виховний процес забезпечує 22 учителі із яких 5 – має вищу кваліфікаційну категорію, 1 – першу категорію, 8 – другу категорію, 5 – спеціаліст, 1 вчитель має звання «Вчитель методист», 2 – «Старший вчитель» Обслуговуючий персонал – 17 чоловік.  
2. Основні показники діяльності Педагогічний колектив НВК «Сіянцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок» спрямовує свою діяльність на забезпечення виконання навчальних програм та забезпечення належного рівня організації навчально-виховного процесу. Школа постійно бере участь у другому етапі олімпіад із базових дисциплін, «Юне обдарування». Учні приймали участь у Всеукраїнському конкурсі «Кенгуру» Вчителі школи приймали участь у конкурсах – «Вчитель року», «Класний керівник». Було представлено роботу на конкурс – ярмарку «Освіта Острожчини». Педагогічний колектив школи виборов перше місце серед педагогічних працівників по туризму.  

 

Характеристика

Троцюка Юрія Миколайовича

Студента 4 курсу

Факультету міжнародних відносин

Спеціальності «Історія»

Національного університету

«Острозька академія»

 

Троцюк Юрій Миколайович проходив педагогічну практику НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозького району Рівненської області з 4 лютого по 1 березня 2013 року.

За час практики студент ознайомився з основними видами навчально-виховної роботи в школі. Троцюк Юрій Миколайович, старанно готувався до кожного уроку, добре володіє навчальним матеріалом. На уроках старався прищеплювати учням інтерес до навчання до власного минулого, використовував різні прийоми, які сприяли вивченню навчального матеріалу. Добре володіє методикою викладання навчальних предметів, вміло організовує учнів до сприйняття матеріалу, використовує різноманітні форми та методи навчання.

Проводив цікаві бесіди, які виховують в учнів доброту, чуйність, щедрість, повагу до старших, любов до прекрасного, бережливе ставлення до шкільного майна та навколишнього середовища.

За період навчальної практики студент Троцюк Юрій Миколайович відвідав 16 і провів 9 уроків (історії України, всесвітньої історії, правознавства) у 5-11 – класах, а також виховний захід у 6 класі.

Враховуючи вище зазначене, педагогічна практика студента Троцюка Юрія Миколайовича оцінюється на «відмінно».

 

Вчитель історії ____________________ Зінчук І.А.

Директор НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» _____________ Ніколайчук С.О.

Звіт


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)