АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Індивідуальні завдання. Індивідуальне навчально-дослідне завдання (ІНДЗ) – форма організації навчання, яка має на меті поглиблення

Читайте также:
  1. IV. Домашнє завдання
  2. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  3. V. Оголошення домашнього завдання.
  4. V. Оголошення домашнього завдання.
  5. VI. Домашнє завдання
  6. VIІ. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛИНИ «ГОСПОДАРСЬКИЙ ПРОЦЕС»
  7. А.Тестові завдання (зберігаються на кафедрі)
  8. АНАЛІТИЧНО-СИТУАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ
  9. Будьте дуже уважні, на вас чекають пригоди та складні завдання. Мавпочка Чі- Чі- Чі».
  10. Варіанти тем рефератів для виконання завдання 1
  11. Види, рівні та основні завдання моніторингу
  12. Виконайте завдання

Індивідуальне навчально-дослідне завдання (ІНДЗ) – форма організації навчання, яка має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти отримують у процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці. ІНДЗ є завершеною теоретичною або практичною роботою в межах навчальної програми дисципліни. Вона виконується на основі знань, умінь і навичок, отриманих у процесі лекційних та практичних занять, самостійної роботи. ІНДЗ охоплює декілька тем, планується як окремий заліковий кредит і оцінюється як самостійний вид навчальної діяльності студентів межах 100-бальної рейтингової шкали.

Індивідуальне навчально-дослідне завдання з управління якістю товарів і послуг виконується за темою: «Оцінювання якості товарів та методи оцінювання рівня якості товарів народного споживання».

Методи навчання

Навчальний курс орієнтований на впровадження активної методики навчання. З цією метою використовується повний комплекс основних методів навчання: словесний, наочний і практичний.

Словесний метод навчання акцентує увагу на такій інформації, яка найповніше розкриває сутність предмету. Для цього використовується послідовний виклад матеріалу, від простого до складного.

Практичний метод застосовується під час проведення практичних занять та самостійної підготовки студентів до занять. Наочний метод полягає у використанні схем, таблиць, презентаційних матеріалів та інших форм унаочнення.

Методи контролю

 

За роботою студентів здійснюється як поточний, так і підсумковий контроль. Оцінка навчальної діяльності студента проводиться за системою ЕСТS, яка передбачає 100-бальну шкалу оцінювання.

Методи поточного контролю передбачають оцінювання усних і письмових відповідей на практичних заняттях, захист звітів з практичних занять, поточні контрольні роботи, поточне тестування.

Старанне відношення студента до вивчення курсу під час семестру (відсутність пропусків лекцій, активність при проведенні практичних, виступи на студентських конференціях і наукових гуртках) оцінюється викладачем 2 - ма балами в середині кожного змістового модуля.

Розподіл балів, які отримують студенти

Модуль 1. Поточне тестування та здачаробіт Модуль 2 Самостійна робота Наукова робота   Підсумковий тест (залік)     Сума
Змістовий модуль №1 Змістовий модуль № 2 ІНДЗ
Т1 Т2 Т3 Т4 Т5 Т6 Т7          
             

 

Т1, Т2... Т9 – теми змістових модулів.

 

Шкала оцінювання: національна та ECTS

Сума балів за всі види навчальної діяльності ОцінкаECTS Оцінка за національною шкалою
для екзамену, курсового проекту (роботи), практики для заліку
90 – 100 А відмінно     зараховано
82-89 В добре
74-81 С
64-73 D задовільно
60-63 Е
35-59 FX незадовільно з можливістю повторного складання не зараховано з можливістю повторного складання
0-34 F незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни не зараховано з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)