АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

До завдання № 2 (обернена матриця)

Читайте также:
  1. II. Перевірка домашнього завдання
  2. II. Перевірка домашнього завдання
  3. III. Домашнє завдання
  4. IV. Домашнє завдання
  5. J Додаткові завдання
  6. V. Домашнє завдання.
  7. VI. Домашнє завдання
  8. VII.Домашнє завдання
  9. VIII. Домашнє завдання
  10. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  11. Багатокритеріальні завдання оптимального керування
  12. Варіанти завдання

У діапазон ділянок А2:С4 ввести матрицю: .

1. Оберіть блок комірок під обернену матрицю, наприклад E2:G4 (курсором миші при натисненні лівої кнопки).

2. Натисніть на панелі інструментів Стандартная кнопку Вставка функции. У діалоговому вікні Мастер функций (яке з’явиться) в робочому полі Категория оберіть Математические, а у робочому полі Функция - ім’я функції МОБР. Після чого натисніть OK.

3. Діалогове вікно МОБР мишкою віднесіть в бік від даної матриці та введіть діапазон даної матриці А2:С4 у робоче поле Массив (курсором мишки при натисненні лівої кнопки).

3. Натисніть сполучення клавіш <Shift>+<Ctrl>+<Enter>.

4. Якщо обернена матриця не з’явилась у діапазоні E2:G4, то необхідно натиснути мишкою у рядку формул і повторити натиснення клавіш <Shift>+<Ctrl>+<Enter>.

В результаті в діапазоні E2:G4 з’явиться обернена матриця: .


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)