АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗМІСТ І ОБСЯГ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  11. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  12. А. Виконується при підготовці до роботи

 

В якості тем РГР можуть використовуватися типові теми. Також тема роботи може бути сформульована викладачем на основі матеріалів з технічної літератури з урахуванням специфіки конкретної спеціальності (спеціалізації), або на основі матеріалів, зібраних студентом в ході виробничої практики. РГР включає в себе наступні розділи:

Вcтуп (1-2 стор.). У вступі студенти описують роль автоматизації в керуванні технологічними процесами харчових виробництв.

1 Вихідні дані на проектування (1-2 стор.). Вихідні дані на проектування включають в себе опис принципу роботи технологічної установки, перелік вимірюваних і регульованих змінних, їх номінальні і максимальні робочі значення, наприклад, продуктивність обладнання, вид додаткової енергії для живлення приладів, вид витратних характеристик регулюючих органів. Ці дані можуть бути взяті також з технологічних регламентів або технічної літератури або задаватися студентом за погодженням з викладачем.

2 Розробка схеми автоматизації (5-8 стор.). РГР передбачає розробку функціональної схеми автоматизації на базі програмованого контролера і ЕОМ. Схема автоматизації включає в себе розробку схеми автоматики та схематизацію всіх вимірювальних і регулюючих комплектів приладів, що використовуються в цій схемі, а також принципи їх взаємодії з технологічним обладнанням. Після розробки та складання схеми автоматики (рис. 1.2) необхідно коротко описати її та скласти специфікацію до неї у вигляді таблиці. Порядок виконання пункту 2 наведено в розділі «Вимоги до оформлення пояснювальної записки».

3 Вибір приладів і засобів автоматизації (2-4 стор.). У даному розділі наводиться опис обраних за каталогами приладів і засобів автоматизації та їх характеристик. Порядок виконання пункту 3 наведено в розділі «Вимоги до оформлення пояснювальної записки».

4 Вибір контролера і модулів вводу / виводу (1-3 стор.). Даний розділ містить опис загальних технічних характеристик вибраного програмованого контролера. На підставі отриманої необхідної кількості аналогових і дискретних входів і виходів, а також з урахуванням характеристик їх сигналів, далі здійснюють вибір необхідного числа модулів введення / виведення, вказуючи їх призначення, вхідні та вихідні характеристики. Порядок виконання пункту 4 наведено в розділі «Вимоги до оформлення пояснювальної записки».

Висновки (1-2 стор.). Містить перелік основних результатів курсової роботи

Перелік посилань (1-2 стор.). У список вносяться літературні джерела, посилання на які є в пояснювальній записці

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)