АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок технічного обслуговування та утримання автоматичних камер схову самообслуговування

Читайте также:
  1. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  2. D. при однокамерной электрокардиостимуляции используются два электрода, размещенные в правом предсердии и в правом желудочке
  3. II. Порядок заполнения Запроса
  4. II. Порядок заполнения Заявления
  5. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  6. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  7. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  8. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  9. II. Порядок проведения оценки качества звучания.
  10. II. ПОРЯДОК СУДНЫЙ
  11. II. Структура Переліку і порядок його застосування
  12. II.4. Порядок создания КБ

2.1. Всі комірки АКСС, що надійшли з заводу, підключають потайною проводкою до електричної мережі, заземлюють та перевіряють комісією у складі працівників станції (вокзалу) та дистанції сигналізації і зв'язку. Особлива увага звертається на правильність роботи замикаючого пристрою, механізму для приймання жетону та сигналізації. При необхідності виконується регулювання їх роботи.

У залежності від місцевих умов обслуговування засобів вокзальної автоматики, прийняті у експлуатацію секції АКСС зараховуються на баланс станції (вокзалу), дирекції по обслуговуванню пасажирів, відділку залізниці (державного підприємства по перевезенню пасажирів та вантажів) чи дистанції сигналізації і зв'язку.

Секції АКСС з несправними комірками до експлуатації не приймаються. Адміністрація станції (вокзалу) організує через завод-виробник їх ремонт чи заміну. При заміні секцій адміністрація станції (вокзалу) несе відповідальність за їх збереження до списання або вилучення.

2.2. Прийняті у експлуатацію секції АКСС встановлюються у місцях, зручних для користування пасажирами та нагляду працівниками міліції з урахуванням дотримання санітарних та протипожежних норм і правил.

Кількість секцій та місце їх розташування визначаються комісією під головуванням начальника станції (вокзалу) за участю представників дистанції сигналізації і зв'язку та співробітника органів внутрішніх справ на транспорті.

Перед встановленням секцій АКСС начальник станції (вокзалу), відповідно до Правил обладнання електроустановок, організує роботу по підведенню заземлення та постачальної напруги потайною проводкою, а також забезпеченню температурного режиму експлуатації.

2.3. Технічне обслуговування, ремонт та забезпечення безвідмовної роботи секцій АКСС покладається на працівників того підрозділу, за яким закріплено штат електромеханіків, що їх обслуговують.

Поточне обслуговування АКСС має відповідати вимогам Паспорта заводу-виробника.

2.4. Виявивши несправність комірки АКСС, черговий по залу (адміністратор) робить помітку у журналі технічного огляду та ремонту (або у карточці комірки), де вказує дату, час, номер комірки, вид несправності та прізвище посадової особи, якій повідомлено про неї (додаток N 1). На несправні комірки чи виключені секції АКСС вивішуються об'яви "Комірка виключена", "Секція виключена". Комірка блокується. Після усунення несправностей, електромеханік у тому ж журналі помічає дату і час ліквідації пошкодження, вказує фактичну несправність, ставить підпис.

2.5. Огляд, ремонт приладів та деталей, розміщених всередині комірки, виконується тільки при вільному її положенні за графіком, погодженим з начальником станції (вокзалу).

2.6. Автоматичні камери схову повинні бути забезпечені аварійним (резервним) електропостачанням. При відмові основного та резервного електропостачання ручна поклажа, розміщена у комірках АКСС, видається за письмовою заявою пасажира комісією, затвердженою наказом начальника станції (вокзалу) в присутності працівника міліції зі звіркою ідентичності заявленого шифру. При цьому з пасажира не стягується плата за примусове відкриття комірки.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)