АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок видачі речей, які зберігались більше двох діб

Читайте также:
  1. B. Не більше 1 км пішохідної доступності
  2. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  3. II. Порядок заполнения Запроса
  4. II. Порядок заполнения Заявления
  5. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  6. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  7. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  8. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  9. II. Порядок проведения оценки качества звучания.
  10. II. ПОРЯДОК СУДНЫЙ
  11. II. Структура Переліку і порядок його застосування
  12. II.4. Порядок создания КБ

4.1. Вилучення ручної поклажі після закінчення 2-х добового строку зберігання покладається на працівників станції (вокзалу) та проводиться комісійно в присутності працівника міліції. Склад комісії та графік вилучення ручної поклажі встановлюється наказом начальника станції (вокзалу). Копія наказу зберігається у чергового по залу АКСС. Одній особі відкривати зайняті комірки забороняється.

4.2. Ключі для примусового відмикання комірок АКСС мають бути пронумеровані. Кількість робочих і резервних комплектів ключів, місце їх зберігання та порядок використовування визначається наказом начальника станції (вокзалу).

4.3. Знаходження речей у комірці АКСС понад встановлений термін контролюється при відкритті жетонозбірника та вилученні жетонів. Якщо жетон відсутній, а комірка зайнята, то у Книзі зайнятості комірок (додаток N 4) робиться помітка. Комірка відмикається, у Книгу записується внутрішній шифр, найменування речей, рід упаковки, кількість місць. Після цього внутрішній шифр збивається.

4.4. Вилучені речі передаються у загальну камеру схову або на склад станції, де зберігаються протягом 30 діб. При передачі складається акт у чотирьох примірниках з описом речей, який підписується членами комісії та працівником міліції (додаток N 5).

4.5. На великих станціях при достатній кількості вільних комірок та повному задоволенні у них потреб пасажирів у комірку з речами кладеться вкладиш, у якому вказується дата нарахування додаткової плати за зберігання речей понад дві доби. Внутрішній шифр після запису збивається, комірка замикається.

4.6. На малодіяльних станціях після закінчення терміну зберігання речі з АКСС передаються у загальне складське приміщення.

4.7. Вилучені речі видаються пасажиру за письмовою заявою встановленого зразка (додаток N 6) після внесення плати за зберігання більше 2 діб. Виняток робиться для пасажирів, які з поважних причин (тривала хвороба, стихійне лихо), не змогли у встановлений термін забрати свою ручну поклажу. Видача речей проводиться без стягнення вартості вимушеного зберігання, якщо пасажир пред'явить виправдальний документ.

4.8. Виявлені у незабраній з АКСС ручній поклажі харчові продукти з ознаками псування, речі у антисанітарному стані знищуються. Про це складається акт загальної форми у 3-х примірниках, який підписується комісією. Акт зберігається у чергового по залу АКСС чи іншого призначеного працівника.

4.9. Якщо у речах знайдені документи, за якими можливо встановити місце проживання, власнику надсилається повідомлення про необхідність забрати речі.

Речі видаються при особистій явці чи пересилаються багажем за вказаною адресою відповідно до Правил перевезення пасажирів, багажу та вантажобагажу залізничним транспортом України.

При пересилці речей за межі України присутність власника обов'язкова для митного оформлення та оплати за перевезення.

4.10. Після 30 діб зберігання незабрані речі, при умові, що всі заходи щодо розшуку їх власника були прийняті, за письмовою згодою пасажирської служби залізниці пересилаються на склад по реалізації вантажів. До речей додається два примірники акта з описом. Один примірник акта пересилається у пасажирську службу залізниці, один залишається у справах станції (вокзалу). Склад реалізації у 10-денний термін повідомляє станцію (вокзал) та пасажирську службу залізниці про отримання речей відповідно до опису та кількості місць.

Продукти харчування, якість яких не підтверджена відповідними документами, реалізації не підлягають і знищуються у встановленому порядку, про що складається акт.

Знайдені у речах документи (паспорти, посвідчення, дипломи та інше) передаються по списку органам внутрішніх справ на транспорті (станції, відділку). Цінні папери (облігації, сертифікати та інше), грошові знаки здаються з супроводжуючими описами у відділення банку, який обслуговує станцію (вокзал).

4.11. Пасажири, які не можуть з поважних причин забрати свої речі у встановлений термін, повинні письмово повідомити про це адміністрацію станції (вокзалу) до закінчення 30-добового строку зберігання ручної поклажі на складі.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)