АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок поточного і підсумкового оцінювання знань студентів

Читайте также:
  1. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  2. Cамостійна робота студентів
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. I. Організація студентів до практичного заняття
  5. II. Актуалізація опорних знань і вмінь учнів
  6. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  7. II. Індивідуальна робота студентів.
  8. II. Індивідуальна робота студентів.
  9. II. Порядок заполнения Запроса
  10. II. Порядок заполнения Заявления
  11. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  12. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан

Згідно наказу №395 від 04.06.09. та ухвали Вченої ради КНЕУ від 28.05.09 впроваджено нову редакцію «Порядку оцінювання знань студентів». Відповідно до цього сформовано об»єкти та критерії поточного і підсумкового оцінювання знань з нормативної дисципліни «Антикризове управління підприємством» для студентів спец. 6601/1 та вибіркової дисципліни «Антикризове управління підприємством» для студентів галузі знань «Економіка і підприємництво» напрямків 6.030501 - 6.030505, 6.030507 – 6.030509.

Відповідно до розпорядження ректората ДВНЗ КНЕУ від 15.02.10 визначено оптимальні критерії оцінювання всіх видів поточного навчальної роботи за новою редакцією «Порядку оцінювання знань студентів» сформовано систему оцінювання поточних знань з нормативної дисципліни «Антикризове управління підприємством» для студентів спец. 6601/1 та вибіркової дисципліни «Антикризове управління підприємством» для студентів галузі знань «Економіка і підприємництво» напрямків 6.030501 - 6.030505, 6.030507 – 6.030509.

 

4.1. Поточний контроль знань студентів денної та вечірньої форми навчання.

Об'єктом поточного контролю знань студентів є:

- систематичність та активність роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни (максимальна оцінка - 30 балів);

- рівень виконання 2-х модульних завдань (максимальна оцінка - 10 балів).

Критерії та шкала оцінювання рівня виконання завдань, підготовки та участі в процесі вивчення дисципліни на практичних заняттях визначається відповідно до кількості семінарських, практичних занять за навчальним планом з урахуванням проведення модульних контролів знань. Вище зазначене враховано при визначенні максимальної кількості балів, яку може набрати студент на одному занятті («ціни» заняття). Специфіка, складність навчального матеріалу заняття по темах курсу відбито в «ціні» заняття, яка зафіксована в таблиці 1.

Таблиця 1

Тема курсу Заняття за навчальним планом Вид заняття Максимальна кількість оцінок Максимальна «ціна» заняття(бал)
    семінарське   1,5
    семінарське, ЕТ   3,0
    семінарське   1,5
    семінарське, ЕТ   3,0
    семінарське   1,5
    практичне   1,5
    МК - 1    
    семінарське   1,5
    практичне    
    семінарсько-практичне, ЕТ   3,0
    семінарсько-практичне, ЕТ   3,0
    семінарське, ЕТ   3,0
    семінарське, ЕТ   3,0
10,11   семінарське, ЕТ   3,0
    МК - 2    
    Тренінг    

 

Модульні контролі та тренінг оцінюються в балах згідно шкали, наведеної в «Карті самостійної роботи».

 

Дифірінційована оцінка халежно від якості виконання студентами завдань наступна: 0; 0,5; 1,0; 1,5. При оцінюванні експрес-тестів (5 тестів) загальна сума балів визначається, виходячи з 0,3 бали за кожну правильну відповідь

Для студентів вечірньої форми навчання згідно навчального плану передбачено 8 практичних занять відповідно до чого визначено «ціну» заняття, що зафіксовано в таблиці 2.

 

Таблиця 2

 

Тема курсу Заняття Вид заняття Кількість оцінок Максимальна «ціна» заняття
1-2   семінарське   2,5  
    семінарсько-практичне, ЕТ   5,0
    семінарсько-практичне, ЕТ   5,0
    семінарсько-практичне, ЕТ   5,0
6,8   семінарсько-практичне, ЕТ   5,0
    семінарсько-практичне, ЕТ   5,0
9,10,11   семінарсько-практичне   2,5
    МК    

 

Дифірінційована оцінка халежно від якості виконання студентами завдань наступна: 0; 0,8; 1,6; 2,5. При оцінюванні експрес-тестів (5 тестів) загальна сума балів визначається, виходячи з 0,5 бали за кожну правильну відповідь.

 

Результати поточного контролю знань студентів в цілому оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів.

Результати поточного контролю знань студентів, які отримали 20 і більше балів, вносяться до заліково-екзаменаційної відомості без переведення їх у 4-бальну систему.

В разі невиконання поточного контролю з об'єктивних причин, студент має право за дозволом декана скласти їх до останнього семінарського заняття. Порядок складання визначає викладач дисципліни на потоці.

Контроль знань студентів у формі іспиту

Екзаменаційні завдання іспиту складаються на основі затвердженої програми курсу “Антикризове управління підприємством”. Структурно екзаменаційний білет складається з 5 завдань, які включають:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)