АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Визначення термінів. Цей договір ("Договір") укладений _______________________________ в місті Миколаїв

Читайте также:
  1. E. Визначення наявності зовнішніх пошкоджень
  2. Аудит визначення валових доходів, балансового прибутку (збитку), розрахунку податку на прибуток
  3. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Коли Ви займетесь визначенням наявності пошкоджень опорно-рухового апарату?
  4. Виберіть правильне визначення
  5. Виберіть правильне визначення терміну
  6. Визначення активного і пасивного тисків на споруду (підпірну стінку).
  7. Визначення активного тиску ґрунту засипки нижче рівня ґрунтових вод
  8. Визначення вартості машин і обладнання
  9. Визначення взаємодії
  10. Визначення витрати рідини в трубопроводі при заданих необхідному напорі і його діаметрі
  11. Визначення витратних параметрів
  12. Визначення власного капіталу і його складових.

ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ

Цей договір (" Договір ") укладений _______________________________ в місті Миколаїв

 

МІЖ: Cуб’єктом підприємницької діяльності Фізичною особою – Підприємцем Харченко Наталії Володимировни, ідентифікаційний код 2920905023, що зареєстрована за адресою: Україна, м.Миколаїв, вул.Адмиральська 18/2, (надалі – «Турагент») що діє на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію серії В02 № 331984, номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців 2 522 001 0003 004786, від 04.06.2002р., ліцензія на турагентську діяльність серії АВ № 467985 виданої Державною службою туризму і курортів України 19 листопада 2009р.;

ТА: Громадянином/громадянкою України ____________________________________________________________, паспорт серії __________ № _________________, виданий ______________________________________________ ___________________________, що проживає за адресою ______________________________________________ _______________________________________________, ідентифікаційний номер ___________________________, (надалі – " Турист "), з іншої сторони;

Турагент та Турист також іменуються далі рaзом " Сторони " а кожний окремо - " Сторона ". Сторони домовилися про таке:

 

Визначення термінів

Терміни, що використовуються у цьому Договорі, означають:

1.1. Туроператор - юридична особа, створена згідно із законодавством України, для якої виключною діяльністю є організація і забезпечення створення туристичного продукту, реалізація і надання туристичних послуг, а також посередницька діяльність із надання характерних та супутніх послуг, яка у встановленому порядку отримала ліцензію на туроператорську діяльність.

1.2. Турагент - юридична особа, створена згідно з чинним законодавством України, а також фізична особа - суб'єкт підприємницької діяльності, яка здійснює посередницьку діяльність з реалізації туристичного продукту туроператора та туристичних послуг інших суб'єктів туристичної діяльності, а також посередницьку діяльність щодо реалізації характерних та супутніх послуг і які в установленому порядку отримали ліцензію на турагентську діяльність.

1.3. Туристичний продукт – попередньо розроблений комплекс туристичних послуг, який поєднує не менше ніж дві такі послуги, що реалізується або пропонується для реалізації за визначеною ціною, до складу якого входять послуги перевезення, послуги розміщення та інші туристичні послуги, не пов'язані з перевезенням і розміщенням (послуги по організації відвідування об'єктів культури, відпочинку і розваг, реалізація сувенірної продукції тощо).

1.4. Тур - туристична подорож (поїздка) за визначеним маршрутом у конкретні терміни, забезпечена замовленим туристом комплексом туристичних послуг (бронювання, розміщення, харчування, транспорт, рекреація, екскурсії тощо).

1.5. Характерні туристичні послуги - послуги, призначені для задоволення потреб споживачів, надання яких суттєво скоротиться без їх реалізації туристам.

1.6. Супутні туристичні послуги - послуги, призначені для задоволення потреб споживачів, надання яких несуттєво скоротиться без їх реалізації туристам.

1.7. Супутні послуги – послуги, які самостійно на власний розсуд надаються Турагентом Туристу, зокрема, консультаційні, інформаційні та інші та не входять до складу Туристичного продукту.

1.8. Турист - особа, яка здійснює подорож по Україні або в іншу країну з різною, не забороненою законом країни перебування, метою на термін від 24 годин до одного року без здійснення будь-якої оплачуваної діяльності та з зобов'язанням залишити країну або місце перебування у зазначений термін.

1.9. Лист бронювання - дає Туристу інформацію про замовлений ним комплекс туристичних послуг.

1.10. Інформаційний лист - додаткова письмова інформація, що надається Туристу згідно з вимогами ст. 20 Закону України "Про туризм".

 

Предмет Договору

2.1. Відповідно до цього договору, Турагент на підставі агентської угоди № 31від «01» квітня 2009 року з Туроператором ТОВ “ТТВК” (Ліцензія на туроператорську діяльність серії АВ № 467025, видана Державною службою туризму і курортів України 26 березня 2009 р., (надалі “ Туроператор ”)) за встановлену даним договором плату зобов'язується надати Туристу замовлений ним комплекс туристичних та Супутніх послуг, погоджений сторонами в листі бронювання (Додаток № 1), що є невід’ємною частиною даного договору.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)