АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ФІНАНСОВІ ІНВЕСТИЦІЇ

Читайте также:
  1. E. баланс відображає інформацію на певну дату, а звіт про фінансові результати за певний період
  2. I. Фінансові результати
  3. Автономні інвестиції. Чинники автономних інвестицій: технічний прогрес, рівень забезпеченості основним капіталом, податки на підприємців, ділові очікування. Модель акселератора.
  4. Апарат економіко-математичної обробки та аналізу даних в середовищі MS Excel: математичні, статистичні, фінансові функції.
  5. Б) оборотні активи (запаси, поточна дебіторська заборгованість, поточні фінансові інвестиції тощо).
  6. БАНКИ, ЇХ ВИДИ ТА ФУНКЦІЇ. НЕБАНКІВСЬКІ ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ.
  7. Гранична ефективність інвестицій, процентна ставка та оптимальний обсяг залучення капіталу. Рівновага на ринку капіталу. Сукупні інвестиції і процентна ставка.
  8. Заощадження та інвестиції
  9. Заощадження-інвестиції»
  10. Звіт про фінансові результати за ____________ 20 _ р.
  11. Інвестиції в людський капітал
  12. Інвестиції та їх ефективність.

Інвестиційний бізнес є одним із найважливіших напрямів діяльності АКІБ «УкрСиббанк». Банк накопичив унікальний досвід у цій сфері та сформував високопрофесійну команду фахівців, яка здатна вирішувати завдання будь-якої складності.

Компанія з управління активами «УкрСиб Ессет Менеджмент» (www.ukrsibfunds.com) є частиною фінансової корпорації «УкрСиббанк». Виключним напрямом діяльності Компанії є управління активами інститутів спільного інвестування (ІСІ) — пайовими та корпоративними інвестиційними фондами. Фонди формуються шляхом продажу великої кількості інвесторів цінних паперів Фонду. Залучені кошти Компанія з управління активами інвестує відповідно до обраної при створенні Фонду інвестиційної стратегії, яка викладена в інвестиційній декларації Фонду. Залежно від виду фонду інвестиції можуть здійснюватися у різні доходні активи — цінні папери, депозити, нерухомість та інше. Вкладники фонду є співвласниками його активів, відповідно, вартість їхнього паю у фонді зростає пропорційно зростанню вартості чистих активів Фонду. Реалізувати (перевести у готівку) отриманий доход інвестори можуть або під час закриття фонду, або під час продажу цінних паперів Фонду на вторинному ринку.

Переваги інвестування через ІСІ полягають у їхній більшій надійності та доходності, оскільки фондами управляють професіонали, які мають значно більший досвід та обсяги інформації, аніж індивідуальні інвестори. Окрім цього, фонди залучають великі обсяги коштів та можуть диверсифікувати свої вкладення, поліпшуючи тим самим показник ризик/доходність. Діяльність КУА суворо регламентується державою в особі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.

ЗАТ «КУА «УкрСиб Ессет Менджмент» створена АКІБ «УкрСиббанк», який стояв біля витоків створення найбільш динамічного на сьогодні сегменту фондового ринку України — ринку облігацій. Склад компанії формує команда, яка брала участь у розвитку та становленні ринку облігацій України та справедливо вважається найбільш професійною в Україні. Наші співробітники мають досвід управління портфелем облігацій АКІБ «УкрСиббанк» та пройшли стажування в Росії в одній із провідних фінансових установ Росії — Управляючій компанії «НІКОйл» (на цей час перейшла на новий бренд — УК «Урал Сиб»).

Успішні бізнесмени, які володіють однією або кількома компаніями та мають вільний капітал. Це люди, які розуміють, що капітал повинен працювати, та хочуть інвестувати його з великою ефективністю, аніж це можливо при вкладенні коштів у банківські депозити.

Основне завдання — полягає у збереженні та примноженні капіталу наших клієнтів.

Фонди в управлінні ЗАТ «КУА «УкрСиб Ессет Менеджмент»: Фонд «УкрСиб Стабільні інвестиції» Пайовий недиверсифікований інвестиційний фонд закритого типу «Стабільні інвестиції» створений у 2004р. Обсяг фонду — 20 млн.грн. Стратегія фонду передбачає інвестиції його коштів у боргові цінні папери — облігації та векселі — найбільш надійних компаній України з метою отримання доходу. Фонд «Венчурний капітал»

Таблиця 6.1

 

ЗАТ «КУА «УкрСиб Ессет Менеджмент» створена у рамках розвитку АКІБ «УкрСиббанк» як фінансової корпорації, що надає повний спектр банківських та інвестиційно-банківських послуг, послуг у сфері страхування, лізингу, пенсійного забезпечення та спільного інвестування. Статутний фонд ЗАТ «КУА «УкрСиб Ессет Менеджмент» становить 50 млн.грн., що дає їй право управляти активами у сумі до 2,5 млрд.грн. 99,94% статутного фонду КУА належить АКІБ «УкрСиббанк».

Таблиця 6.2

Банк не зазначає справедливу вартість інвестицій в асоційовані компаній, тому що акції ЗАТ СК "АХА Україна" та ЗАТ СК "АХА Страхування" не котируються на біржі.

Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України на здійснення діяльності з управління активами спільного інвестування АВ №318145 от 27 марта 2007р.

АКІБ «УкрСиббанк» є:

- акціонером та учасником клірингового депозитарію ВАТ «Міжрегіональний фондовий союз»;

- засновником та учасником Української міжбанківської валютної біржі (член фондової секції);

- діючим членом Асоціації «Перша фондова торгова система» (ПФТС).

У рядку 5 Таблиці 6.1 відображені додаткові інвестиції банка в капіталі компаній на загальну суму 54350 тис.грн.

У рядку 4 Таблиці 6.1 за методом участі Банку в капіталі асоційованих компаній відображені збитки 8 сумі (4018 тис.грн.) як частка Банка в змінах нерозподіленого прибутку компаній, виявлених після дати баланса за 2007 рік та збитки в сумі (6165 тис.грн.) як частка в підсумках діяльності асоційованих компаній за 2008 рік.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)