АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Реєстрація даних про результати оповіщення у ручному режимі

Читайте также:
  1. E. баланс відображає інформацію на певну дату, а звіт про фінансові результати за певний період
  2. I. Фінансові результати
  3. VIII. Результати уроку.
  4. Анализ влияния отдельных факторных признаков на результативный признак.
  5. Аналіз вхідних та вихідних даних
  6. Анкета для опитування студентів щодо результативності
  7. Апарат економіко-математичної обробки та аналізу даних в середовищі MS Excel: математичні, статистичні, фінансові функції.
  8. Архівація даних. Робота з програмами - архіваторами Win Zip, Win Rar та ін.
  9. Базова передача даних
  10. Баланс підприємства як найважливіша форма звітності, його структура та джерела даних для складання.
  11. Вартість наданих послуг та порядок розрахунків
  12. Введення даних у робочу таблицю

Реєстрація даних про результати проведення оповіщення у ручному режимі виконується тоді, коли:

- після попередньої перевірки (Ping), яка виявила недоступність вузла (п. 7.2.3);

- після відсилки сигналу оповіщення стане відомо, що неможливо отримати дані про результати оповіщення у автоматичному режимі (наприклад, став неробочим канал зв’язку).

У першому випадку ручний режим встановлюється автоматично.

У другому випадку необхідно натиснути на кнопку у полі запису (див. рис. 7.1). Відкриється вікно (рис. 7.11), у якому потрібно ввести причину переходу на ручну реєстрацію результатів оповіщення. Після того, як буде натиснуто на кнопку "Так", вікно для введення причини буде закрито, а кнопка у полі таблиці отримає червону відмітку .

 

Рис. 7.11

 

Далі слід знову клацнути лівою кнопкою миші на кнопці . Відкриється вікно, де потрібно внести терміни виконання пунктів плану, початку та кінця оповіщення по мірі надходження інформації по телефону (рис. 7.12).

Рис. 7.12

 

Натиск на кнопку фіксує дані оператора, що надає інформацію та час:

1) отримання повідомлення оперативним черговим підлеглого підрозділу – кнопка "Отримано";

2) початку виконання оповіщення – кнопка "Початок передачі";

3) завершення оповіщення – кнопка "Кінець передачі".

Поля "Дата та час" за замовчуванням заповнюються поточними параметрами системного часу комп’ютера. За необхідністю їх можна відредагувати. Прізвище оператора, що передав інформацію вноситься вручну.

7.4.3. Перегляд інформації по відправлених сигналах оповіщення та переліках пунктів плану оповіщення

Для перегляду усіх сигналів оповіщення, відісланих з даного вузла ПС "Оповіщення" необхідно у меню “Система” вибрати опцію “Список відправлених повідомлень …”. Це приведе до відкриття вікна “ Список відправлених повідомлень …” (рис. 7.13) ПС "Оповіщення/І рівень" або "Оповіщення/ІІ рівень".

Рис. 7.13

 

Це вікно містить список усіх відправлених сигналів оповіщення та інформацію по результатах їх передачі та прийому даних про проведення оповіщення.

Якщо повідомлення містило перелік пунктів плану, то час їх виконання можна переглянути, натиснувши на кнопку "Пункти плану". Відкриється вікно з результатами (рис. 7.14).

Рис. 7.14

 

Натиснувши на кнопку ("Повідомлення нижчого рівня"), можна переглянути повідомлення підпорядкованих вузлів ПС, які було сформовано на підставі обраного сигналу даного рівня та передано нижче по ПС (рис. 7.15). Можна переглянути результати проведення оповіщення за цими сигналами.

 

Рис. 7.15

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)