АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тактика реалізації продукції

Читайте также:
  1. Види публічного мовлення. Мистецтво аргументації. Техніка і тактика аргументування. Мовні засоби переконування
  2. Визначення критичної суми постійних витрат, змінних витрат на одиницю продукції і критичного рівня ціни реалізації
  3. Випуск продукції при різних комбінаціях факторів
  4. Вирішальним для реалізації гарантій національної безпеки й оборони України має стати її інтеграція в усі впливові європейські структури.
  5. Виробництво основних видів хімічної продукції
  6. Вітчизняний досвід управління якістю продукції
  7. Вплив параметрів технічного стану і ТО на собівартість сільськогосподарської продукції та основні техніко-економічні показники використання МТП
  8. Гуманістична психологія виділяє три потенціали, без реалізації яких не можна говорити про власне особистісний спосіб існування.
  9. Досвід промислово розвинутих країн в управлінні якістю продукції
  10. Економічні форми реалізації власності.
  11. Етапи формування та реалізації соціальної політики.
  12. ЗАСТОСУВАННЯ ЯК ОСОБЛИВА ФОРМА РЕАЛІЗАЦІЇ НОРМ ПРАВА

Описуються методи та канали реалізації продукції (наприклад, власна торговельна мережа, торговельні представники, посередники), які можуть бути задіяні у найближчій час і у далекій перспективі. Необхідно обґрунтувати вибір саме цих каналів та їх учасників.

Політика післяпродажного обслуговування.

Описуються умови гарантій, які надаватиме підприємство у разі реалізації товару, що потребує після продажного обслуговування, а також ступінь їх важливості для споживачів. Оцінюється можливість отримання доходів від післяпродажного обслуговування.

Рекламна концепція просування товару на ринок

Розміщення реклами в газетах та журналах, підготовка рекламних буклетів та листівок, участь у виставках та ярмарках. Організацією власної веб-сторінки в Інтернеті тощо.

5. Виробничий план

Головна мета розділу - довести потенційним партнерам, що підприємство реально може виготовляти необхідну кількість якісного товару в зазначений строк.

Структура розділу:

1. Виробничі потужності та їх розвиток.

2. Стратегія постачання та виробничий процес.

3. План науково-дослідних розробок та інженерного доопрацювання продукту.

4. Державне та правове регулювання діяльності підприємства.

 

Виробничі потужності та їх розвиток.

Описуються наявні виробничі потужності (для вже існуючого, діючого), включаючи виробничі та адміністративні приміщення, склади, площадки, спеціальне обладнання, механізми та інші виробничі фонди, що має підприємство і ті, які необхідні для реалізації проекту. Варто вказати, які додаткові потужності планується залучити в наступні роки (оренда додаткових приміщень, купівля чи лізинг обладнання тощо) і яку частину коштів планується використати з цією метою

 

Стратегія постачання та виробничий процес.

Опис виробничого процесу, пов’язаного з випуском нового продукту, рішень щодо постачання комплектуючих чи компонентів (наприклад, купівля чи власне виробництво). Зазначити особливості розташування виробництва з огляду вигідності оренди чи лізингу, зручності для постачальників, залучення робочої сили, матеріального забезпечення, впливу сезонності на завантаженість потужностей, а також важливих для підприємства факторів.

План науково-дослідних розробок та інженерного доопрацювання продукту.

Доцільно ґрунтовно розглянути питання, пов’язані з технічним доопрацюванням продукту:

- на якій стадії проекту знаходиться продукт;

- скільки часу та зусиль треба на його запуск у серійне виробництво.

До робіт з інженерного доопрацювання продукту належать розробка спеціального обладнання та інженерні роботи для перетворення лабораторного зразка в кінцевий продукт, дизайн тощо.

Структура підрозділу включає:

ü поточний стан розробки продукту;

ü проблеми та ризик розробки продукту;

ü можливість удосконалення та створення нових продуктів;

ü витрати на науково-дослідні роботи та інженерне доопрацювання;

ü питання власності (авторські права, патенти тощо)

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)