АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета та завдання навчальної дисципліни. Дисципліна «Організація внутрішнього простору закладів гостинності» є дисципліною фахового спрямування підготовки спеціалістів в сфері «Готельно- ресторанна

Читайте также:
  1. I. МЕТА І ЗАДАЧІ ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II. Завдання та обов'язки
  4. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  5. II. Перевірка домашнього завдання.
  6. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  7. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  8. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  9. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VI. Домашнє завдання.
  12. VI. Домашнє завдання.

Дисципліна «Організація внутрішнього простору закладів гостинності» є дисципліною фахового спрямування підготовки спеціалістів в сфері «Готельно- ресторанна справа».

Програма дисципліни містить деталізований перелік питань, що розкривають основний зміст тем та охоплює основні питання з умов та принципів гостинною діяльності в сфері готельних послуг, теоретичні засади по організації внутрішнього простору закладів гостинності, важливі питання та соціально-економічні основи організації внутрішнього простору закладів гостинності, основи поняття и специфічні особливості. Зміст дисципліни передбачає також вивчення питань щодо формування функціонально-технологічні основи організації внутрішнього простору закладів гостинності формування соціально-просторової моделі організації надання готельних матеріальних послуг, проектування компонентів внутрішнього простору рекреаційного закладу та іх якостей, стандартизація та сертифікація закладів гостинності.

Метою вивчення дисципліни є формування творчого мислення та необхідних знань з організації внутрішнього простору закладів гостинності для фахівців в сфері готельних послуг.

Завдання курсу – ознайомити студентів з основними поняттями та дефініціями внутрішнього простору закладів гостинності, з його історією й сучасним станом розвитку сфери готельних послуг, умовами і формами діяльності рекреаційних підприємств, сформувати у слухачів знання естетики та навички, необхідні для організації умов гостинності роботи готельного підприємства (закладів гостинності).

У результаті вивчення дисципліни студент повинен:

знати:

· понятійний апарат внутрішнього простору;

· основні форми, типи та види внутрішнього простору;

· типологію внутрішнього простору закладів гостинності;

· умови формування внутрішнього простору на різних етапах розвитку суспільства;

· основи формування внутрішнього простору приміщень;

· основні компоненти організації внутрішнього простору;

.

опанування:

· прийомами організації просторової форми;

· прийомами організації і властивості монопростору;

· прийомами організації і властивості поліпростору;

· прийомами формування послідовного розподілу величин простору в структурі будівлі;

· прийомами формування поверхні огороджень;

· прийомами формування предметного середовища;

· прийомами синтезу мистецтв в інтер’єрі закладів гостинності.

Побутова функціональної схеми закладів гостинності.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)