АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 3. 1. Запустіть систему «Ефект Офіс»

Читайте также:
  1. I варіант
  2. I варіант
  3. II варіант
  4. II варіант
  5. Варіант
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. ВАРІАНТ 1
  11. ВАРІАНТ 1
  12. Варіант 1

1. Запустіть систему «Ефект Офіс». Введіть ім'я і пароль користувача. Виберіть рубрику «Особистий розділ.». Створіть в системі документи - постанова «Про оновлення виробничих ліній», акт приймання нового устаткування, наказ «Про введення системи якості». Зареєструйте їх (у картці документів Заповніть вкладку «Основні»). Заблокуйте останні 3 версії постанови «Про оновлення виробничих ліній» від видалення і встановіть термін зберігання - 1 рік. Приховайте існування акту приймання нового устаткування від користувачів, яким він не доступний.

2. Введіть нові атрибути і їх значення в систему:

- «Статус документу» - особливій важливості, підлягає терміновому виконанню, підлягає виконанню за розкладом;

- «Гриф документу» - для службового користування, для особистого користування, таємно;

Додайте значення атрибуту «Резолюція»: для пересилки, для редагування, для довідки, для читання, для виконання.

Відредагуйте картку постанови «Про оновлення виробничих ліній». Введіть наступні значення атрибутів: «для начальника фінансового відділу», «підлягає терміновому виконанню».

3. Створіть документ системи «Ефект Офіс» на основі файлу Microsoft Word. Підключіть файл «Приказко».

4. Імпортуйте в систему 4 файли з різними розширеннями в рубрику «Особистий розділ.».

5. Призначте статус документу - постанова «Про оновлення виробничих ліній». Створіть версію постанови «Про оновлення виробничих ліній» на основі файлу. Виберіть для версії файл «Постанова 1.doc|».

Додайте документ-застосування в картку постанови. В якості застосування виберіть наказ, який був створений раніше.

Експортуйте версію постанови «Про оновлення виробничих ліній» з файлу.

Створіть рубрику «Довідково-інформаційний відділ».

6. Скопіюйте постанову і наказ з рубрики «Особистий розділ» в рубрику «Довідково-інформаційний відділ».

Перемістіть бланк постанови з рубрики «Особистий розділ» на постанову «Про оновлення виробничих ліній».

7. Видаліть документ «Бланк постанови». Знайдіть його. Відновіть його в «Особистому розділі».

В. Відредагуйте текст акту приймання нового устаткування в Microsoft Word. Поверніть у бібліотеку. При цьому створюється нова версія документу. Прогляньте цю версію.

Створіть нову версію акту, перетягнувши на нього мишею бланк постанови. Видаліть версію.

9. Здійсніть інтеграцію із застосуванням Microsoft Word.

10. Запустіть Microsoft Word. За допомогою пункту меню Документ створіть в системі документ «Лист-запрошення». Введіть текст:

«Шановні пані та панове!

Запрошуйте Вас на літній розпродаж нашої продукції, який відбудеться 12 червня 2002 року».

Збережіть його.

За допомогою пунктів меню Файл, Створити створіть документ «Лист-відповідь», Збережіть його як документ системи «Ефект Офіс».

Збережіть «Лист-відповідь» як нову версію документу «Лист - запрошення». Документу «Лист-запрошення» присвойте гриф «для особистого користування» і номер.

Викличте картку документу. Вставте в текст документу атрибут «віза узгодження».

11. Створення і відправка завдань. Створіть завдання. Тема завдання: «Виконати наказ «Про введення системи якості» в триденний термін». Копія завдання має бути відправлена іншому користувачеві.

У завданні передайте адресатові документ - акт приймання нового устаткування. Встановіть доступ до акту - для службового користування.

Заповніть вкладку «Параметри»: встановіть відправлення в 17.30 сьогоднішнього дня, присвойте гриф «Звичайна важливість».

Відправте завдання.

12. Відкрийте отримане Вами завдання. Перенесіть документ - «Лист-відповідь» у відповідь. Спробуйте перенести отриманий документ з картки в «Особистий розділ». Введіть звіт виконавця у вкладці «Відповідь». Відправте виконане завдання відразу ж.

13. Відкрийте робочий портфель. Прогляньте, чи усі завдання виконані. Якщо ні, то виконаєте ті, що залишилися. У завданнях, виконаних іншими користувачами системи, дайте оцінку про виконання завдання.

Який шлях по вкладках робочого портфеля проходить завдання з моменту його створення до виконання?

14. За допомогою пунктів меню Правка, Пошук знайдіть по різних атрибутах документи:

- по даті документу;

- по назві документу;

- по статусу документу.

Подивіться в списку документи, що з'явилися.

Сформуйте звіт про результати пошуку у вигляді файлу у форматі RTF. Встановіть прапорці «Критерії пошуку», «Заголовок таблиці». Встановіть шрифт Times New Roman, 12.

Видаліть документ - постанова «Про оновлення виробничих ліній». Знайдіть його.

15. Знайдіть документи, в тексті яких є слово «устаткування».

Знайдіть документи, в яких є присутнім слово «виробничий» в

різних відмінках.

16. Завантажите застосування «Ефект Пошта». Введіть налаштування електронної пошти: ім'я, адреса, тип поштового сервера.

Встановіть можливість автоматичного видалення застарілих листів розділу «Відпрацьовані».

17. Зареєструйте декілька листів, що проходять через «Ефект Пошти» в загальному розділі. В якості шляху при автореєстрації встановіть «Користувач», в якості назви документу - «Кому».

У вкладці «Автонумерація» діалогового вікна «Реєстрація пошти» зареєструйте шаблон номера документу (Вх.#), що входить, і шаблон номера витікаючого документу (Вих.#).

Створіть лист на тему: «Сканування журналу «Секретарська справа». Зміст цього листа: «У зв'язку з проведенням практичного заняття по курсу «Документоведення» доручаю Вам відсканувати статті журналу на тему: «Сучасні вимоги до оформлення документів» до 13.02.2002». Відправте його.

18. Завантажите застосування «Ефект Графіку». Створіть документ «Планова документація». Збережіть його в рубриці «Застосування документів», яку також необхідно створити. На першу сторінку відскануйте графічне зображення документу. На другу сторінку документу помістите розпізнаний варіант цього документу. Назвіть цю сторінку «Програма».

19. Створіть нову сторінку. Введіть назву «Складання планів». Змініть назву сторінки «Складання планів» на «План». Зменшіть зображення до розміру поля перегляду вмісту сторінки. Перенесіть сторінку у файл «Програма».

20. Запустіть програму «Адміністратор «Ефект Офіс». Створіть користувача системи, Заповніть його картку.

21. Створіть 3 розділи: «Фінансовий відділ», «Бухгалтерія», «Маркетинговий відділ».

Призначте користувачам права доступу до розділів. Встановіть зв'язок між усіма користувачами типу «співробітник-співробітник». Змініть зв'язок за типом «начальник-співробітник».

22. Створіть гурт менеджерів у складі трьох чоловік. Другому користувачеві призначте доступ до усіх розділів, а першому і третьому - доступи до розділу «Маркетинговий відділ».

23. Викличте на екран список видалених документів, відсортуйте їх по назві. Знайдіть видалені документи і Відновіть деякі з них. Деякі Видаліть безповоротно.

 

Варіант 4

1. Запустіть систему «Ефект Офіс». Введіть ім'я і пароль користувача. Виберіть рубрику «Особистий розділ». Створіть в системі документи - наказ «Про введення нової системи навчання вищого управлінського персоналу», посадова інструкція старшого економіста, програма перепідготовки кадрів управлінського персоналу. Зареєструйте їх в системі (Заповніть вкладку «Основні» в картці документів). Заблокуйте версію протоколу від видалення.

2. Введіть нові атрибути в систему:

- «Віза узгодження» - старший економіст, генеральний директор, заступник генерального директора;

- «Підрозділ» -отдел| планування і прогнозування, відділ збуту продукції, відділ реклами.

Додайте значення атрибуту «Вид документу»: програма, довідка, план, зведення, наказ, посадова інструкція, діловий лист.

3. Створіть документ системи «Ефект Офіс» на основі документу системи Microsoft Word. Підключіть файл «ПрограммаЛос».

4. Підключіть до системи 4 файли з різними розширеннями в рубрику «Особистий розділ.».

5. Створіть версію протоколу на основі файлу. Виберіть для версії файл «Наказ 1.doc|».

Додайте документ-застосування в картку наказу. В якості застосування виберіть програму, яка була створена раніше.

Перенесіть версію наказу у файл.

Створіть рубрику «Перепідготовка кадрів». Перенесіть наказ і програму з рубрики «Особистий розділ» в рубрику «Перепідготовка кадрів».

6. Скопіюйте наказ і програму з рубрики «Особистий розділ» в рубрику «Перепідготовка кадрів».

Перемістіть програму перепідготовки кадрів управлінського персоналу з рубрики «Особистий розділ» на посадову інструкцію старшого економіста.

7. Видаліть наказ «Про введення нової системи навчання вищого управлінського персоналу». Знайдіть його. Поверніть його назад в «Особистий розділ».

8. Відредагуйте текст посадової інструкції старшого економіста в Microsoft Word. Поверніть у бібліотеку. При цьому створюється нова версія документу. Прогляньте цю версію.

Створіть нову версію посадової інструкції, перетягнувши на нього мишачу програму перепідготовки кадрів управлінського персоналу. Видаліть версію.

9. Здійсніть інтеграцію із застосуванням Microsoft Excel, Microsoft Word.

10. Запустіть Microsoft Word і Microsoft Excel. За допомогою пункту меню Документ створіть в системі документ «Доповідна записка». Введіть текст:

«Нині для успішної роботи нашого підприємства потрібне збільшення бази даних про потенційних клієнтів. Одним з найбільш реальних шляхів її розширення є постійний аналіз засобів масової інформації, зокрема преси».

Збережіть його.

За допомогою пунктів меню Документ, Створити документ створіть документ «План збільшення бази даних», Збережіть його.

Збережіть документ «План збільшення бази даних» як нову версію документу «Доповідна записка». Документу «Доповідна записка» присвойте номер і гриф «для службового користування».

Викличте картку документу. Вставте в текст документу атрибут «Автор документу».

11. Створення і відправка завдань. Створіть завдання. Тема завдання: «Аналіз засобів масової інформації по збільшенню бази даних про потенційних клієнтів». Відправте іншому користувачеві копію цього завдання.

У завданні передайте адресатові документ -» План збільшення бази даних».

Дайте дозвіл на переадресацію завдання. Відправте завдання через 15 хвилин.

12. Відкрийте отримане Вами завдання. Перенесіть документ - «Програма перепідготовки кадрів управлінського персоналу» у відповідь. Спробуйте перенести отриманий документ з картки в «Особистий розділ». Введіть звіт виконавця у вкладці «Відповідь». Відправте виконане завдання.

13. Відкрийте робочий портфель. Прогляньте, чи усі завдання виконані. Якщо ні, то виконаєте ті, що залишилися. У завданнях, виконаних іншими користувачами системи, дайте оцінку про виконання завдання.

Який шлях по вкладках робочого портфеля проходить завдання з моменту його створення до виконання?

14. За допомогою пунктів меню Правка, Пошук знайдіть по різних атрибутах документи:

- по виду документу;

- по статусу документу;

- по даті документу.

Подивіться в списку документи, що з'явилися.

Сформуйте звіт про результати пошуку у вигляді файлу у форматі RTF. Встановіть прапорці «Критерії пошуку», «Заголовок таблиці». Встановіть шрифт Times New Roman, 12.

Знайдіть документ - посадова інструкція старшого економіста.

15. Знайдіть документи, в тексті яких є слово «Підприємства».

Знайдіть документи, в яких є присутнім слово «Інформація» в різних

відмінках.

16. Завантажите застосування «Ефект Пошта». Введіть налаштування електронної пошти: ім'я, адреса, тип поштового сервера.

Встановіть можливість негайної обробки листів з високою важливістю.

Задайте періодичність відправки і отримання листів (час до наступного сеансу обміну - 15 хвилин).

17. Зареєструйте декілька листів, що проходять через «Ефект Пошти» в загальному розділі. В якості шляху при автореєстрації встановіть «Група», в якості назви документу - «Дата».

У вкладці «Автонумерація» діалогового вікна «Реєстрація пошти» зареєструйте шаблон номера документу (Вх.#), що входить, і шаблон номера витікаючого документу (Вих.#).

Створіть лист на тему: «Надання комп'ютерів для практичних занять». Зміст цього листа: «У зв'язку з проведенням перепідготовки кадрів управлінського персоналу просимо надати 10 комп'ютерів». Відправте його.

18. Завантажите застосування «Ефект Графіку». Створіть документ «Звіт за оцінкою ринку і рівня конкуренції». Збережіть його в рубриці «Відділ маркетингу і збуту», яку також необхідно створити. На першу сторінку відскануйте графічне зображення документу. На другу сторінку документу помістите розпізнаний варіант цього документу. Назвіть цю сторінку «Звіт по бюджету на рекламу».

19. Запустіть програму «Адміністратор «Ефект Офіс». Створіть користувача системи, Заповніть його картку.

20. Створіть нову сторінку. Введіть назву «Звітна документація». Змініть назву сторінки. Зменшіть зображення до розміру поля перегляду вмісту сторінки. Перенесіть сторінку у файл «Звіт по бюджету на рекламу».

21. Створіть З| розділу: «Відділ маркетингу», «Відділ планування і прогнозування», «Відділ збуту продукції».

Призначте користувачам права доступу до розділів. Встановіть зв'язок між двома користувачами.

22. Створіть гурт акціонерів у складі двох чоловік. Першому користувачеві призначте доступ до усіх розділів, другому - доступ до розділу «відділ маркетингу».

23. Викличте на екран список видалених документів, відсортуйте їх по назві. Знайдіть видалені документи і Відновіть деякі з них. Деякі Видаліть безповоротно.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.008 сек.)