АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Цитати про п’янство, вживання вина та алкоголізм

Читайте также:
  1. Вживання великої літери
  2. Вживання великої літери
  3. Вживання особових займенників у документах
  4. Вправа 39. Перекладіть подані речення, звертаючи увагу на вживання видо-часових форм дієслова.
  5. Завдання 7. Назви фахів і посад виправте так, щоб уникнути безпідставного вживання у складі цих назв прийменника по. Запишіть.
  6. Зловживання владою або службовим становищем
  7. Зловживання кримінальним законом і Конституція
  8. З’ясуйте, у яких рядках подано ненормативне вживання дієприкметника.
  9. Незаконне публічне вживання наркотичних засобів
  10. Норми вживання кiлькiсних числiвникiв
  11. ОСОБЛИВОСТІ ВЖИВАННЯ ДієсловА У ПРОФЕСІЙНОМУ мовленні
  12. Порівняння вживання часів: Present Indefinite / Continuous, Future Indefinite / Continuous; Конструкція: to be going to do smth.

«Але вони сказали: ми вина не п’ємо; тому що Іонадав, син Рехава, батько наш, дав нам заповідь, сказавши: «не пийте вина ні ви, ні діти ваші, повіки; і домів не будуйте, і насіння не сійте, і виноградників не зводьте, і не майте їх, але живіть у наметах в усі дні життя вашого, щоб вам довгий час прожити на тій землі, ди ви подорожніми»» (Єремія 35:6-7)

«…бо він буде великий перед Господом; ні вина, ні хмільного напою не питиме, і Духа Святого сповниться ще від утроби матері своєї» (Від Луки святе благовістування 1:15)

«І взявши чашу й воздавши хвалу, сказав: прийміть її та розділіть між собою. Бо кажу вам, що не питиму від плоду ви­ноградного, поки не прийде Цар­ство Боже. І, взявши хліб і воздавши хвалу, розломив і подав їм, кажучи: це є Тіло Моє, що за вас віддається; це чиніть на спомин про Мене. Також і чашу після вечері, кажучи: ця чаша - Новий Завіт у Моїй Крові, що за вас про­ливається. І ось рука того, хто зраджує Мене, зі Мною на трапе­зі. Проте Син Людський іде, як призначено; але горе тій людині, що Його видає» (Від Луки святе благовістування 22:17-20)

«Бо прийшов Іоан, який не їсть, не п’є; і кажуть: біса має. Прийшов Син Людський, Який їсть і п’є, і кажуть: цей чоло­вік, який любить їсти й пити ви­но, митарям друг і грішникам. І виправдалась премудрість від си­нів своїх» (Від Матвія святе благовістування 11:18-19)

«І коли вони їли, Ісус узяв хліб і, благословивши, переламав і, роздаючи ученикам, сказав: при­йміть, споживайте, це є Тіло Моє. І, взявши чашу та воздавши хвалу, подав їм і сказав: пийте з неї всі, бо це є Кров Моя Нового Завіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів» (Від Матвія святе благовістування 26:26-28)

«Надалі пий не одну воду, а вживай небагато вина, заради шлунка твого і частих тво­їх недуг» (Перше послання до Тимофія святого апостола Павла 5:23)

Варто зазначити, що сам Ісус ніколи не проповідував вживання вина, алкоголю чи психотропних засобів. В Біблії є лише згадка про чашу – «Новий Завіт у Крові». Вживання ж вина почав проповідувати лише апостол Павло, один із засновників церкви. П’яний та одурманений народ набагато легше піддається контролю та впливу церкви. Тому, крім вина, в церквах також часто застосовується куріння ладану, який містить в собі такий психотропний компонент як тетрагідроканабінол. Ця сполука є також головним компонентом канабісу.

Після вдихання диму ладану, людина стає більш податливою та смирною. В той же час у неї виникає може виникати ейфорія та звикання до його частого вживання.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)