АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Політолог про скандал у «Самопомочі»: Працювати по-новому не можуть і не вміють

Читайте также:
  1. Встановленні тарифів на послуги, якщо, відповідно до законодавства, ці тарифи можуть бути встановлені за згодою сторін господарського договору.
  2. Господарські договори можуть класифікуватися за різними критеріями.
  3. Грошові кошти можуть бути списані з рахунка клієнта без його розпорядження на підставі рішення суду, а також у випадках, встановлених законом чи договором між банком і клієнтом.
  4. З погляду забезпечення кредити можуть бути бланкові та забезпечені.
  5. За критерієм платності для споживача адміністративні послуги можуть поділятися на платні і безоплатні.
  6. Залежно від форм власності в Україні можуть діяти підприємства яких видів?
  7. Засвоїти ці положення учням допоможуть приклади.
  8. Мільйонів на рахунки терористів: Володимир Демчишин втягнув Міненерговугілля у черговий корупційний скандал
  9. Опрацювати статтю з теми «Прикметгик» http://uk.wikipedia.org
  10. Опрацювати тему на сайті http://studopedia.net
  11. Основні етапи розвитку політології в Україні: сутність і характеристика
  12. Повними учасниками якого господарського товариства можуть бути лише особи, зареєстровані як суб’єкти підприємництва ?

 

zik.ua, 24 апреля 2015 г.

 

Скандали у фракції «Самопомочі» відображають діяльність нинішньої Верховної Ради загалом. На виборах «Самопоміч» обіцяла працювати по-новому. Але цього вона зробити не може як з зовнішніх, так і з внутрішніх причин.

Про це 24 квітня у коментарі IA ZIK повідомив політолог Петро Жук.

«Яка різниця фракції «Самопомочі» від інших фракцій?! В інших фракціях депутати ні на що нове не претендували, а мали намір залишатися олігархічними, робити все по-старому. «Самопоміч» претендувала на щось нове. Цього нового вона показати не може як з внутрішніх, так і з зовнішніх причин», – зазначив П.Жук.

«Зовнішні причини – це те, що ВР така, де неможливо що-небудь нове показати, а внутрішні – сама «Самопоміч» не здатна щось нове зробити. Через це і всі скандали. Якась частина депутатів справді хоче себе реалізуватине так, як в олігрхічних фракціях. У класичних олігархічних фракціях – що сказано зверху, це треба і робити за всіма схемами попередніх скликань ВР, зокрема, перекуповувати депутатів. Ці ж казали, що будуть працювати по-новому. Не можуть і не вміють. Через те так воно у них є. Або навчаться, або стануть такі, як всі. Те, що в інших фракціях є не явно, у них проявляється явно», – додав політолог.

П.Жук підкреслив: ситуація у «Самопомочі» показала, що за партійними списками на виборах люди обирають кота в мішку.

«Звичайно, люди які йдуть за списком, не відомі. Є люди, які випадково туди потрапили. Такі є у всіх фракціях є в «Самопомочі», зокрема. Виборці за них не голосували, їх не знають. Ця система, коли ми купуємо кота в мішку, кого і за якими домовленостями вставляють у список партій – в принципі не може існувати. «Самопоміч» показала оцю всю системну кризу, безглуздість, абсурдність Верховної Ради і нашої політичної системи», – наголосив політолог.

На думку П.Жука, скандал навколо дорогого відпочинку депутата Мірошника на Мальдівах навряд чи є справжньою причиною складання ним мандату.

«Цього недостатньо, щоб складати мандат. Усі вони живуть за такими мірками, і люди це прекрасно знають. У цій системі брехні, яка є у нашій країні, відомо, що депутатські доходи у сотні разів більші від депутатських зарплат. Те, що якась брехня виявилася наяву, не може бути причиною складання мандату. Це може бути хіба що підставою. Очевидно, там якісь внутрішні причини», – вважає П.Жук.

Нагадаємо, народний депутат України (фракція «Об’єднання «Самопоміч») Андрій Мірошник відмовився від мандата народного депутата.

«Я і далі вважаю, що бідний політик не збудує заможної України. Тим більше, її не побудують політики, які прикидаються бідними. Я повертаюся до своєї улюбленої справи – телекомунікаційного бізнесу. Далі буду підтримувати важливі громадські ініціативи, зокрема допомагати нашим славним воїнам», – цитує А. Мірошника прес-служба партії «Самопоміч».

Як відомо, раніше журналісти зафіксували в залі Верховної Ради листування Мірошника, в якому він планував відпустку на Мальдівах вартістю понад 10 тисяч євро. Депутат писав СМС-повідомлення жінці на ім’я Оля, хоча його дружину звуть Інна.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)