АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  12. Аналітична оцінка робіт

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Полтавський національний технічний університет імені

Юрія Кондратюка

Кафедра економіки підприємства

Методичні вказівки та варіанти

Контрольних робіт

із дисципліни «Інтелектуальна власність”

Для студентів

Всіх спеціальностей

Заочної форми навчання

Полтава 2010

Методичні вказівки та варіанти контрольних робіт із дисципліни «Інтелектуальна власність» для студентів всіх спеціальностей заочної форми навчання. – Полтава: ПолтНТУ, 2010. – 23 с.

 

Укладач: І.О.Кульчій, старший викладач кафедри економіки підприємства;

О.О.Скрильник к.ю.н., старший викладач кафедри економіки підприємства.

 

Відповідальний за випуск: завідувач кафедри економіки підприємства В.Я.Чевганова, професор, кандидат економічних наук.

 

Затверджено вченою радою університету

Протокол № 7 від 30.12.2010 р.

 

20.50.11.01

Коректор І.А. Туманська

 

 


 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Одним із феноменальних і не всіма усвідомлених явищ є масова поява на ринку нового виду товару – інтелектуальної власності. Темпи росту обсягу торгівлі цим товаром зростають значно швидше, ніж звичайних товарів, тому фахівці прогнозують, що при переході від індустріального до інформаційного суспільства, що відбувається в наш час, цей вид товару стане основним, а конкурентоспроможність звичайних товарів і послуг буде в основному забезпечуватися використанням відповідних об’єктів права інтелектуальної власності.

Мета написання контрольної роботи полягає вознайомленні студентів з понятійним апаратом інтелектуальної власності, сприяє виробленню у них системного бачення проблеми, полегшенню сприйняття ними спеціальних дисциплін навчального плану.

Згідно з навчальним планом студенти виконують контрольну роботу. Метою її виконання є вивчення чинного законодавства та юридичної літератури з інтелектуальної власності, а також закріплення і перевірка знань, які здобули студенти в процесі самостійного вивчення відповідного матеріалу.

Контрольна робота має велике значення для навчального процесу, оскільки вона сприяє поглибленому вивченню студентами нормативної бази, що регулює відповідне коло правовідносин, аналіз та дослідження наукової й навчальної літератури, набуттю практичних навичок при вирішенні ситуацій.

Контрольна робота подається на кафедру економіки підприємства, в секцію правових дисциплін, не пізніше ніж за місяць до початку екзаменаційної сесії. Контрольна робота оформляється відповідно до встановлених вимог.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)